heipsanheipsan pitkästä aikaa!

Unohdin mainita, et siis ensin oli eurajoen leiri jonne menin isoseks, ja sen jälkeen olin vielä viikon paatilla, eli postaukset jääny vissiin vähä vähälle.

No eniveis, karvatti kutosen konfis meni hyvin, laulukierros suju ja ah mitä ruokaa! Seuraavana päivänä koittikin lähtö jo Eurajoelle n8:n leirille, ja odotukset oli sitä luokkaa et kaikki on siellä sillee "vittu kivi" ja kaik vihaa tyylii kaikkii paitsi sellane lissuporukka jotka kihittää yksi nurkas ja osottelee toisii, plus et me asutaa jossai savimajas ja käydää asioil samas kuopas. No todellisuus oli hiukan eri.

Isosporukka oli hyvä, tai no ainakin me neljä likkaa. Pojatki no iha "ok". Mut toimeen tultii niidenki kans. No eniveis tytöil homma pelitti, aluks vihattii kaikkee yhdes mut viimisen yön oltii iha "EN HALUU KOTII" ja ai et nää flikat on mahtei! Ikävä iskee kyl pidemmän pääl sitä läppää;)

Leiriläiset ylitti kaik odotukset!! Herra isä ne ol ihanii! Varsinki poijjaat, ne oli nii aitoja ja mukana ja tuli ittekki vaa juttelemaan ja ne oli nii sulosii ja huh huh! En oikeesti kestä ku mietin niit kaikkii juttui mitä ne leirin lopussaki sano ja aijai<3 Tytöt oli öisin iha painajaist ku ne ei nukkunu, mut muute oikee hyvää porukkaa;) Pirtsakoita tapauksia aikalailla kaikki, osa heti, osa pikkuhiljaa:)

Työntekijät oli ihan mahtei miinus yks tietty mut ei siit sen enenpää. Anette oli LOISTAVA tahvo ja antti oli LOISTAVA hautausurakoitsija. Tanzaki oli iha mahti pappi ja parempaa ei ois voinu toivoo.

Tänää oli näiden murusten konfis, meni taas hyvin, ja laulukierroksella oltii ilta yheksää asti! Nyt jalat huutaa hallelujaa ja kieltäytyy koskaan enää laittamasta korkoja jalkaan.

Kuvia laitan pian, tää lagii nyt ni en pysty )8

~Eeva