" Hermione katseli järven poikki vastarannalle, missä lohikäärme edelleen joi vettä.
  "Kuinka tuon käy, mitä luulette?" hän kysyi. "Selviääkö se?"
  "Sinä kuulostat ihan Hagridilta", Ron sanoi. "Se on hei lohikäärme, kyllä se pärjää. Itsestämme meidän on syytä olla huolissaan."
  "Miten niin?"
  "No, en tiedä, hennoisinko kertoa tätä sinulle", Ron sanoi. "mutta minusta tuntuu että joku on ehkä huomannut että me murtauduttiin Irvetaan."
  Kaikki kolme purskahtivat nauruun, josta ei ollut tulla loppua, enää kun se oli päässyt alkuun. Harryn kylkiä särki, hänen päätään pyörrytti nälästä, mutta hän vain makasi ruohikolla kunnes kurkkua aristi."
~Harry Potter ja kuoleman varjelukset (J.K. Rowling)

Hellurei!

Tänään oli siis tämä Turun reissu, ja kivaa oli! Olin aamulla ihan pöllähtänyt, kun yöllä en saanut nukuttua, mutta kyllä se siitä! Koin tuttuja vaatekriisejä, meikkasin ja laitoin hiuksia ja söin muroja. Pakkasin myös laukun, ja matkaan! Elina haettiin kyytiin, ja höpistiin matka mukavia. Perillä me jäätiin hansaan seikkailemaan, äiti lähti stockmannille, ja antti lähti töihin, se on siis turussa töissä. Kun tultiin hansaan, oli kello jotain yhdeksän, eikä paljon mikään ollut auki. Loppujen lopuksi vietettiin about tunti akateemisessa kirjakaupassa, missä naurettiin kiroilevalle siilille yms. Molemmat osti Kiroileva Siili pinssin(: Sitten lähdettiin tutkimaan muita kauppoja, ja mm. tiimarissa oli varsin hupaisaa:D Puolilta päivin mentiin koko konkkaronkka mentiin syömään. Tän ruokapaikan vessassa sattui sitten jännästi:D Mentiin sinne Elinan kanssa, ja koitettiin avata ovea. Vedettiin kahvasta kuin hullut eikä se liikkunut mihinkään. Elina jo melkein painoi jotai nappulaa, josko se avaisi oven. Lopulta mä saan idean, ja työnnän ovea. DING se aukee ihan helposti:DD:D Saatin mieletön naurukohtaus ja kikatettiin vielä kopeissakin:D No, sitten mentiin takaisin hansaan, ja suunnattiin lelukauppaan, kun se on ihan pakollinen pakko, ja olihan sielläkin oikeen kivaa:D Sitten taas seikkailtiin missä lie, ja lopulta mentiin yksille rappusille istumaan, ja lätisemään kirjaimellisesti pelkkää paskaa:D Siinä vierähti tunti, ja kello oli sen verran, että täytyi lähteä jo sovittua kohtaamispaikkaa päin. Paluumatka oli melko hysteerinen, väsymys taisi tehdä tehtävänsä:D Mulla oli vatsa, kurkku ja posket kipeät nauramisesta:D

Reissun ostokset:
-Tunika (Vero moda)
-T-paita (H&M)
-Huppari (Seppälä)
-Oranssi kynsilakka (Seppälä)
-Mustapäärauta (The body shop)
Luin mustapääraudasta Demistä, ja oli pakko hankkia ja kokeilla!

Nyt meen alakertaan syömään iltapalaa ekaa kertaa moneen aikaan alakertaa. Lähiaikoina olen vaan tuonut jotain omaan huoneeseen, ja datannut(+läskistynyt) täällä puoleen yöhön(joskus pidempään).

~Eeva