Moi!

Keskiviikkona oli siis Pinkin keikka, ja voin sanoa että oli upea!

Klo 6.00 heräsin keskiviikkoaamuna ja aloin laittaa itseäni valmiiksi. Eilisiltana olin penkonut Annan vaatekaapin läpikotaisin, ja päätynyt erääseen tunikaan. Siinä on sivulla vetskari, joka oli temppuillut jo illalla, ja aamulla se sitten hajosi. Itse olisin laittanut siihen pari hakaneulaa, mutta äiti hurautti siihen uuden vetskarin, ja lähdettiin kiireellä hakemaan sallia, annan kaveria kotoa. Bussi lähti klo 8.00.

Asemalla törmäsin Anneen, josta sain vierustoverin. Matka oli todella mahtava, kiitos Annen!(:

Helsingissä Anna ja Salli pakottivat seurueemme akateemiseen kirjakauppaan, mutta siellä vain KÄYTIIN. Annakin osti VAIN kaksi kirjaa, se oli ihan ihmeissään.(se ei voi käydä siellä ostamatta mitään -.-) Sen jälkeen mentiin Annan kummitädin liikkeeseen viemään ylimääräiset kamat sinne, ja käytiin sen kanssa syömässä. Sitten me jatkettiin kolmisin. Ostettiin vettä ja jotain pientä purtavaa, ja mentiin kahden aikoihin jonottamaan kaisapuistoon. Portit aukesi 16.00. Aurinko paisto liian kuumasti, sinne meinasi tukehtua ja kuivua.

Kun päästiin sisään, onnistuin tunkemaan eturiviin. Ensin soitti pinkin kanssa kiertänyt bändi, nimeltään black widows tai joku? Musiikki oli ihan jees, mutta esiintyminen oikeesti tosi hyvää! Sitten odoteltiin PMMPtä, ja kun ne tuli, olin ihan liekeissä. Niiden jälkeen sitten odotettiin Pinkiä, ja kun se tuli, mulle tuli sellane epätodellinen fiilis et "hei, tossa se on!!!". Lavasteet oli mielettömät, ja keikka sanoinkuvaamaton. Lavalta heitettiin rantapalloja, ja taistelun jälkeen sain sellaisen, olin ihan leija:D Viimeinen biisi So what("nänänänäänänäänää") oli upea, pink liiteli vaijereiden varassa yleisön yllä. Sitten se oli ohi, ja mun kantapäät kuolleet.

Seuraavana päivänä mentiin korkeasaareen, ja sen jälkeen MIELETTÖMÄLLÄ KIIREELLÄ kuuden bussiin. Taas Annen kanssa sattumalta sama bussi. Mun ääni oli täysin mennyt, joten se oli aika jännän kuulosta kun silti höpötin koko matkan, rantapallo kainalossa:D

Tänään riparibileet, loistavaa!

~Eeva