DAY 24 - SOMETHING THAT MAKES YOU CRY

Turhautuminen, pelko ja jos nään jotain tosi upeeta mikä herättää mielettömii tunteita(esim wicked).

Turhautumisesta itken esimerkiks ku luen kokeisiin tai SUOMENNAN RUOTSIN KAPPALEITA tai jotain tällästä, mikä ei niinku etene mihinkään. Sit tilanne varsinki pahenee jos joku tulee neuvomaan siihen.

Pelko nyt taitaa olla aika selkee juttu.

Ja no siis joku hyvä biisi, leffa, musikaali(wickedwickedwicked), kirja tai joku.

 

Heipparallaa!

Eilen oli ihan mielettömän kiva päivä! Martta oli käymässä kotona, joten luonnollisesti piti neitiä nähdä. Viimeksi oltiin nähty ehkä alle minuutin verran kun vaihdettiin joululahjat ja halattiin nopeesti, joten ikävä oli kerinnyt yllättää. Mentiin sitten yhden aikoihin jo kaupunkiin, jossa oli sitten luvassa shoppailua, ylläripylläri. Mulle tarttu tällästä mukaan:


Perus puuteri

Barbiepinkki kynsilakka

Viiksikaulakoru

Perus toppi

Kukkatoppi, peruskäyttöön ja esitysvaatteeks afrooooon!

tunika joka näyttää ihan muodottomalta rätiltä tässä.

Illalla mentiin vielä cafe saliin istuskelemaan, ja herran jestas oli niin ihana ilta etten muista millon viimeks ois sellasta ollu! Höpistiin siinä kaikennäköstä ja naureskeltiin(räkätettiin) non-stoppina.

Nyt jo on ikävä Marttaa, mutta elämä on. Eikä sitä tiedä, saatan lempparityttöä nähdä vasta kesällä seuraavan kerran! Hyhhyy ei kiva):

Eli opetus:

Syömishäiriö on sairaus. Syömisen lopettaminen ei ole vaihtoehto. Syömishäiriö ei parane itsestään, eikä nopeasti. Syömishäiriö on perseestä.

~Eeva