DAY 19 - SOMETHING THAT YOU REGRET

Aika monia asioita on tullut tehtyä, eikä aina niin fiksuja. En kuitenkaan kadu kovinkaan montaa, mutta ne mitä kadun, ovat melko henkilökohtaisia:)

 

Heips!

Hohhooo onpas siitä aikaa kun viimeks kirjoitin! No siis loppuhiihtoloma meni hyvin! Maikun kanssa katottiin ensin Scream 1 mut sen jälkeen tullutta putousta jännitettii puolet enemmän:D Ja no, voittihan se munamies, tietty(: Eli jep, oltiin ahkeraa kannattajakuntaa:D

No ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen ja myöhästyn reilut puoli tuntia. Elikkä joo, heräsin yhdeksältä, kun koulu alkoi. Oho. Sain onneks Annalta kyydin koululle. No seuraavana päivänä myöhästyn taas! Mutta onneks sillee just ja just, eli kellot soi kun olin melkein jo pihalla. No muuten viikko meni ihan hyvin:D Elina teloi ittensä harkoissa tiistaina, niin sitä ei koulussa paljon näkynyt, mut maanantaina sitte:) Bilsan koe meni hyvin, vaikka oltiinkin luettu Olanderin kanssa siihen superahkerasti!

Niinkuin näkyy, se olis niinku maailman intohimoisin duo!

On ollut myös vähän kränää yhden kanssa ja voin oikeestaan hyvällä omatunnolla todeta et se vähänenki kaveruus mitä oli jäljel oli sitte siinä, en jaks enää yrittää.

Tänään olin äidin kanssa ostamassa mulle farkkuja, mut mukaan tarttuikin sitten kahdet farkut, kevät takki, farkkutunika, pari perus toppia ja sellanen ruutupaita:) Joskus viiden aikoihin lähdin Heddan kanssa kävelemään, oli kivaa!

Huomenna Wilman sukulaissynttäreille, muuten varmaan löllöilen koko päivän:D

~Eeva