Elina ja mä tiskataa kotsas:

Eeva: *Heittää desilitra mitan huuhdeltavaksi ja vettä roiskuu*

Elina: "On sitte iha pakko heittää tollee et se roiskuu?!?" *roiskii*

Eeva: *pakenee kauemmas*

Elina: "ONKO NYT KIVAA KUN ROISKUU ONKO?!??!"

:DDDDD

 

Elina, Maria ja mä istutaa kotsan luokan edes:

Elina:"No kyl mä ainaki näytän et mä välitän mun kavereista!"

Eeva:"oikeesti vai?"

Elina:"No, MÄ RAKASTAN SUA!!!"

Eeva:"Mäki sua!! Mennään naimisiin!!"

Maria:"Noni suhde meni poikki!" *tunkee väliin*

-------------------

Eeva:Hei mihi aikaan meijän piti ol siel opettajan huoneen edes?

Elina:kaheksalt

*kaikki kattoo kelloon*

Elina:Voi vittu.

-----------------

"Mä oikeesti meinasin revetä siin kohtaa ku se sano et 'nyt mä panen tän viivottimen tähän'!"

"NIIN MÄKI!"

"JA MÄ!"

Olemmeko kaksimielisiä? xP

--------------------------------------

Ruotsin tunti:

"NYT LOPPU WALTTERI NE SUNDELSKA VITSIT!!"

 

"LAURI PYSYYKÖ SE NAAMA PERUSLUKEMILLA??"

"Po-po-po-pokerface..."

---------------------------------------

"HEI! Mä keksin! Sul tulee syöpä!!"

"Eikä tuu!"

"No tolle sitte!"

"EIKÄ TUU!"

"Hmph"

"Hei toi on jo murtanu jalkansa ja mä olen melkee leikannu sormeni irti. Aijuu ja yhes kohtaa mä tukehduin karkkiin! Ei meille voi sattuu enenpää!"

-------------

Eeva:"Äiti äiti katso! Hirven papanoita!"

Anna:Ei hirvel oo papanoita, ne on pökäleitä

Eeva:Eikä oo ku hirven papanoita

Anna:Jäniksel on papanoita

Eeva:Ne on pipanoita

-------------

Elina:Vittu emmä mittää ruotsii tai fysiikkaa mihinkää tarvii!!

Hedda:Niinpä, niinku Olaki sano et varmaa jos sen talo alkaa palaa se rupee miettii mikä sen tulipalon palopiste on!

Elina:Niinpä! Sit soittaa johonki hätänumeroo ja rupee sopertaa jottai ruotsii!

Hedda:Niinpä!

Elina:Min ett hus..

Hedda:HUSET!

Elina:Min huset är... burning!

Eeva:Ne olis varmaa siel hätäkeskukses vähä et mitä vittua sä soperrat??

Elina:Niinpä, sillee: "No vittu miten tää nyt sanotaan!" "Jospa te puhuisitte ihan suomea vaan ku näytätte osaavan!" "En puhu mut on pakotettu puhuu ruotsii ni vittu minähän puhun!"

Hedda ja Eeva: *reps*

Eeva:Talo räjähtää takan palasiks ja naapurit tulee kysyy et: "Sul ei oo enää kotii, eksä oo lainkaan surullinen! Eksä soita hätänumeroon?" "No soitin jo mut ne homot ei ymmärtäny ruotsii saatana!!"

------------

Waldo:*etsii kännykästään pornoa* Haluutko säkin kattoo [Heddalle]

Hedda:No vittu en!

Patu: *Tulee kurkkimaan Waldon selän yli*

Waldo:Vitun pervo! *juoksee pois*

Hedda ja Eeva: *reps*

-----------

Ensin mul ol siivoustet. Noo, mua kehuttii ja sanottii et mut muistetaa ku oon tunnollinen. HYVÄ MINÄ! :D Sit menin kotsaan syömään. Kotsas pääsen sisää, ni Hedda tulee ja kertoo jottai nii söpöö et halusin kierii lattial. Sit tiskasin Heddan ja näitten keittiön kattilan, ja menin syömään Marian kans sit Annen ja Julian ryhmään lasagnee(mite se kirjotetaa??) joka oli siis myrkytetty:D Eli sielt nousi kuulemma valmistamisen aikana mm. norsuja, tipuja, sinivalaita ja pari ankkaa. Iha suomeks se juusto siihe oli kuulemma räjähtäny kaks kertaa. Sit syötii viel vohveleit, jotka oli epämyrkytettyi:D Sit mentii Marian kans viemää essui. Siin samal sit posetin siihe peilii, ja nään siit peilist ku Patu tulee sielt. Olin myös keikuttanu persettä. Sanon siin sit sillee et "Hei Patu" Se laitto essunsa sit kaappii ja ku se häipyy mä ja Maria revetää. Maria nauraa nii pahast et meinas kaatuu sin kaappii:D Sit me mennää käkättäen luokkaan ja Kautto käskee meijän ol hiljaa. -.-' No sit menin tiskaamaan, ja Anne ja Maria pelkäs mua ku hyökkäsin niitte kimppuun vaahtoo kädes. No, mun käsi oli liian lyhyt, ja tokasen siin sitte et tarviin jotai kättä pidempää. Sit haen tiskiharjan ja sanon et nyt mul on jotai kättä pidempää. Kaksmielisest ajateltun se on aika pervoo. No, sain sitte tiskattuu, ja häivyttii sieltä. No sit ol terveystietoo, ja ennen ku mentii luokan eteen Maria häpes mua ja Annee, ku meil men vähä lujaa. No, myös luokan edes meni LIIAN LUJAA. Ennustettii toistemme käsistä. Anne kuolee sitte tipuna ja se kuolee sillee et se putoo kuoppaan. Sit terveystiedon tunnil Tilsu tökkii Waldoo selkään, ja no, sillo se oli huvittavaa:D Sen jälkee mentii säätää aulaan, nolaamaan ittemme :D Ja sitte oli äikkää mikä oli perseestä. Mut hei, sain kokeest 8- hiukka oon paras!! No joo. Luettii sillo toisel äikän tunnil jottai kirjoi, ja mä, Maria, Tilsu, Ville ja Vilho päästii sohvil. No, aluks se meinaa alkaa hiljaa ja hyvin, mut Vilhol ja Villel menee lujaa. Vilhon kirjan ol kirjottanu Mari Mörö ja sehän on Villen mielest hurjan hauskaa. Se repes joka kerta ku Vilho sano: Mikä sun nimi on? Mari Mörö. MIKÄ? Mari Mörö. Sit Ville rupee säätää niitten patjojen kans ja löytää sielt ummehtuneen penaalin. Se oli ällö. Näytti hikisukalt. Kyl me sit melkee rauhotuttii. Meil ol sit hissaa, ja Eija selitti jottai Ninjoist. Olin iha varma et Elina olis revenny jos ei olis ollu siel pelimatkal:D Sil on joku juttu superninjan kans.. :D Päästii sit viimein kotii, ja tadaa, VIIKONLOPPU! :D

-------------

Elikkä vai mitä et tällänen leffa pitäis tehä:

Idea on sama ku Lostissa, mut täs on suomalaisii ja ruotsalaisii, ja ne on jossai luodol itämerel. Ne ei pääse pois koska ympärillä ui veren himoinen siika, jonka suuhun vähän väliä joku putoaa. Lokit ovat verenhimoisia tappaja lintuja. Ruokana heillä on ilveksiä joita he grillaavat vartaalla. Päästäiset ovat pahimpia ja vaarallisimpia. Lopulta paikalle ilmestyy Uga-Uga tyyppejä, jotka paljastuvat virolaisiksi. Uga-Uga=Alkuasukas. Saarelle he päätyvät silja-linella, joka ajaa kiveen.

Suunnittelijat:

Elina P, Eeva, Tilsu ja Kassu

(Kuvistunnilla EI mennyt lujaa:D)

-----------------

Joo, mentiin kymmeneks ja näin unt et olin nukkunu koko koulun ohi. Itkin siin unes. Vitsi ku oon viisas.

No joo, Anna heitti mut autol kouluu, ja meil ol matikkaa. Mä ja Elina ei oikee tajuttu siit paskaakaa mut silti tajuttii. Nii, just näi.

Sit mentii syömään ja no eipä kyl syöty mitää. En ollu aamullakaa syöny mitää. Joo, koulust loppu ruoka, et homot niille vaa. Mentii siin sit vartin odotuksen jälkee vihasina ruotsin luokan etee ja angstattii siin sitte. Sit mentii luokkaa, puolet ol myöhäs ku ne ol viel oottaas sitä ruokaa. Sit rehtori kuuluttaa et joo ruoka on päässy loppumaan. NO SHIT SHERLOCK!!

Vitutti viel enemmän.

Sitte mentii salii johonki pirun konserttiin ja tekstasin salaa Annan kans, sen mielest me voitais soittaa lastensuojelu viranomasille et koulus ei oo kaikil ruokaa. Sen mielest meijän olis pitäny saad ees joku pitsa tai jotai. Tai ees metsästää oma hirvi. No sitte se konsertti loppu ja jee! Kotiin! Mut wuhuu, Anna ei pääs hakee mua ku se on viel kampaajal. Joudun kävelee.

Hyvä ku pääsen koulun pihalt pois ni Tilda ja Reetta tulee ja Tilda haluu kyytsät mua. Jotenkin säälin sitä sen pyörää, onhan se jo nähnyt aika paljon:D Tilda kyytsäs mua yhteen ympyrään mist kävelen sit kotiin päin. KIITTI TILSU!<3

Menen vähä omii polkujani jossai pusikos, ja päätän ottaa ittestäni kuvan. Asettelen sitä mun kameraa siinä(äläkysymiksmulsekiolimukan) ja ku saan sen meen posettaa siihe sitte. Vilho ajaa pyöräl ohi ja tuijottaa. Vittu. No joo, jatkoin matkaa ja harrastin "luonto kuvaust". Ja sit rupesin poimii leskenlehtii. Sit poimin vähä myöhemmin kisarannast jottai ihme kukkii. Ja vähä hiirenvirnojaki.

Sit meen Maikulle, vähä säätämist siin ennen :D Mitä ny siin ulkon säädetää, sit tulin kotii, aloin dataamaa.

Viel illemmal vappuu viettää tutuil, Wilmanki perhe tulee. Viimeks niil ol mukan sorsapilli, ja siitäki saa aikamoiset naurut aikaseks. Naapurit ei varmaa tykänny, katotaa kui nyt käy :D

-------------

Eile ol luokkaretki.

Siin bussilla sitte köröteltii Tampereel, matkal kuvattii Elinan kans ELINAN JA EEVAN SEIKKAILUJA. (Yhteensä koko reissul niit osii oli 4:D) Sit F luokalt Miksu ja Emppu istu meijä edes, ei siis unelma paikat.

No mentii jonnekki ihme pyynikin kukkulavuorikikkareel, elina nauro iha helvetist sitä nimee pyynikki -.-'

No siel me bongataa sonja joka näyttää meil vessan, ja sit sen jälkee pummitaa eväät mitkä toise ol saanu jo. Suurin osa heitti sen eväs omenan hevonvittuu, eli siis mäntyi päi. Mun heitto "vähä" feilas:D Käytii Elinan kans siel tornin huipul ja elina ei tykänny ku se ol nii vitun korkee. Sit alhaal tumppi veti ou beibe tanssii ja se ol aika jännän näköst, sain sen jopa videol:D Pojat keksi myös uude panokoneen.

Sit mentii jonnekki ihme kirkol, joku tuomio kirkko kai. No, ensi oltii siin pihal, leikittii hiekkalaatikos:D Sit sisäl todettii Heddan kans et se kirkko on aika pervo. Katos oli käärme, seinil ol alastomii poikii jne. Ja Heddan mukaa siin yhes isos maalaukses yks varjo oli sen kyrpä. Mut iha tiedoks, se oli varjo :D Tai niinku elina sano "KYRPÄ TAI EI SE NÄKYS!"

Sit mentii koskikeskuksee, seikkailtii vähä ku etittii vessaa:D Heddal ol järjetn kusihätä, ja lopult ol kaikil muillaki. Sanottii et vessa on YK kerrokses mut se ol "vaan henkilökunnal" ja sit säädettii iha helvetist ku ei löydetty sitä. Yks jätkä hissis vähä hymyil meil ku me tullaa (taas kerra) hissii ja ollaa vaa et "JUMALAUTA MIS SE HELVETIN VESSA ON SAATANA!" "No nyt me ollaa AK kerrokses!" "Eikä olla ku YKs!" "No, haista paska sitte!" Lopult päädyttii yhen kahvilan vessaa:D

Sit mentii vähä min sattuu shoppailee, kaik osti kiroileva siili pinssin suomalaisest kirjakaupast:D Mentii mäkkii vetää ranskiksii ja sit käytii lelukaupassaki:D Säädin vähä siel semmosen keppihevosen kans ja yks pikku tyttö katto mua vähä. Mut se oliki pikku poika:D

Sit mentii ylen studioil ja enne sitä me elinan kans mm. kierittii semmone mäki alas:D Sit heiteltii toisiamme ruohol ja tällee. Sisäl sit kierreltii ympäriinsä, JA OOTKO VÄHÄ KADE KOSKIN POINTZIN LAVASTEISIIN JA NÄIN JANNE AHOSEN!! Hähähää! No joo.

Sit mentii kotii ja koulul huomattii et jes, Elinan pyörä ol kössitty. Wuhuu, kiva pääte päiväl..

No mut muute ol kivaa :D