Moikka!

Pääsin sittenkin koneelle, Antilla oli työkone mukana, ja kun koko perhe makasi täällä päivän jälkeen puolikuolleena, pääsin koneelle(Antilla on mokkula, siksi netti). Elikkä meikä sitten kirjoittelee aikansa kuluksi jotain.

Arvatkaas mitä?! Meikä pääsee heinäkuussa Pinkin keikalle!! WUHUU! Liput tulee keskiviikkona myyntiin, eli silloin sitten se varmistuu, toivottavasti. Eli 24.7.2010(jos oikein muistan) Pink esiintyy Helsingissä Kaisaniemenpuistossa(jos oikein muistan). Lämppärinä toimii...

PMMP!!

Eli joo, oon liekeissä. Senhän jo tiedätte että PMMP on ehdotonlemppari, eli se oli eka syy kiinnostumiseen koko keikasta. Pinkillä on aina ollut mielestäni tosi kivoja biisejä, ja isosiskolla on levyjäkin, joten aloin miettiä, miten helvetin mahtavaa olisi päästä sinne. Siis onhan Pink aivan täysin eriasia kuin vaikka nyt se PMMP:n keikka, miten mahtava se olikin. Siis Pink nyt viitsii matkata Amerikasta Suomeen, tänne omaperäisen sään maahan, kun taas PMMP ajaa keikkabussillaan neljä kolme tuntia Helsingistä Raumalle. Ei siis sillä, että nyt väheksyisin PMMP:tä, mutta miettikää nyt! Kyllä varmasti tiedätte mitä tarkoitan. Olen siis aivan fiiliksissä! En kuitenkaan(tietenkään) pääse yksin matkaan, joten isosisko Anna tulee mukaan(luonnollisesti).

Eilen siis tultiin tänne, Messilän hiihto/laskettelu/lumilautailu/mässäys/taimikäikinäseonkaan-keskukseen ja muu perhe lähti vähäksi aikaa laskemaan. Meikä jäi potemaan flunssaa sisälle, ja säädin mitä sitten säädin. Muut tulee aikanaan takaisin, ja siinä sitten katsotaan Kuorosota, Hauskat kotivideot ja Amazing race. -->Nukkumaan.

Aamulla herään seitsemältä kun Anna ja Antti alkavat katsomaan Ruotsi-Suomi jääkiekkopeliä(jonka suomi hävisi 3-0) ja raahaudutaan joskus yhdeksältä about syömään aamiaista. Päivä laahautuu eteenpäin koko ajan, laskettelua lähinnä. Jalkani kuolivat:D Mutta ihan jees.

P!NK-Ave Mary A

Motorcycles in the parking lot
Revving their engines and it just won't stop
Matches the noise screaming in my head
Houston I think we got a problem

Where does everybody go when they go
The go so fast I don't think they know
We hate so fast
And we love too slow

London I think we got a problem

And when I think about it
I just can't think about it
I try to drink about it
I keep spinning

refrain:
Ave Mary A
Where did you go
Where did you go
How did you know to get out of a world gone mad
Help me let go
Of the chaos around me
The devil that hounds me
I need you to tell me

Child be still
Child to be still

Broken hearts all around the spot
I can't help thinking that we lost the plot
Suicide bomber and a student shot
Tokyo I think we got a problem

But for that they have gotta pay
If that don't kill you then the side effects will
If we don't kill each other then the side effects will
Cape Town I think we got a problem

refrain

Child be still

If the darkest hour comes
Before the light
Where is the light
Where is the light
(2x)
Where is the light, yeah

refrain
Child be still (3x)