Taas vaihteeksi yksi mökkiviikonloppu takana päin. Lauantaina löysin kallioliidut, ja tein taidetta. Paljon taidetta. Lisään kuvia niistä joskus jos muistan/jaksan/viitsin. Puhalsin oranssin uimarenkaani, peuhasin siskon kanssa meressä, olin iloinen kun huomasin että varpaankynsien lakkaus sointuu uimarenkaaseen.

Tiistaina alkaa koulu. Hyi kauhia mut jee. Koulust on kakssataa ihanaa muistoo, viistoistatuhatta inside-vitsiä ja viiskyt kaverii jota ei kesälomal edes mieti. Loppujen lopuks, esimerkiks joku ruotsi, ehkä kamalin aine ja kieli ikinä, mut meidän luokan kans ne tunnit on vaa jotenki nii hupaisii. Ikuine riita poikie ja suomise välillä et onk ruotsist jotai hyötyy. Lopuks ku suomine karjuu et "NYT HILJAA!" Ni janne hihkasee viel sielt et "Pakkoruotsi tulee kaatumaan!!" ja sit kaikki taas syventyy ARBEETSBUUKKENIN pariin. Ja vaik suomine on yks mun lempiopettajist, mulkkaan sitä ilkeesti pari ekaa viikkoo, kiitos enkun numeron. Sitte jatkuu normaalisti.

Koulus on myös kivaa sellaset ihan jotkut pienet jutut, niinku jos vaik on jotai jouluruokailui(hyi hitto), ni pöydil o tuikut, ni niistäki irtoo kaikkee kivaa. Toisin sanoen steariinii on kiva tökkii. Tai sitte et liikassa on paritanssii, sen jälkee on aina hyvä fiilis. Oikeestaa aina ku on niit harvoi kertoi et pelataa jotai poikie kans, ni se tuntuu kivalt, ku vähä vaihtelee. En silti haluis et ois koko aikaa niide kans. 

No, eikai sitte muuta.

~Eeva