DAY 30 - ONE LAST MOMENT

Nyt tälläi peruskoulun loppuun sanotaan et kaikki hetket meidän maailman hirveimmän mut silti aika parhaan luokan kans. Kyllä vihaan teistä puolia ja en malta oottaa että pääsen siitä hullujen huoneesta pois, mut jee, olitte parhait enkä olis voinu valit itte parempaa kokonaisuut. (Oke, olisin, mut what evöö)


Teille voin sanoo suuren ja jäätävän kiitoksen näist kolmest vuodest! Ei kellää oo voinu ol niin mahtavii liikkatuntei ku näide likkoje kans, kiitoskiitoskiitos ootte loistoporukkaa!

En nyt viittinyt koko luokkakuvaa julkasta mut täs tätä parasta puoliskoo (joskin puolet puuttuu!)

HOHOHOH SE OL VIIIIIIMINEEEEN!

Siinä kuvaoksennus viime sunnuntailta, jolloin vietin mun synttäreitä entisen ala-asteen pihalla "piknikin" merkeissä. Mulla oli siis synttärit 10.5. eli viikko sitten tiistaina, lahjaksi sain jäätelökoneen(<3) ja Greyn 3. tuotantokauden(<333) plus muuta härpäkettä:) Näistä kavereiden lahjoista sen verran että osa oli vähän siveettömiä (kyllä ola ja reetta, puhun teistä). No mutta oikeen rattosa päivä oli kuitenkin!

Ja toinen mainittava juttu, eli viime viikonloppuna (perjantai, lauantai ja maanantai) oli tanssinäytökset jotka pääasiassa meni tosi hyvin! Kuvia ei ole harmi vaan paljoa, mutta jotain kumminkin.

Maanantaina tultiin Sallan kanssa toiseen näytökseen Raumasalille jo joku pari kolme tuntia etuajassa, ja ovet oli lukossa. Kierrettiin sitten vähän toisten ovien kautta ja oltiin sitten joku tunti Raumasalilla kahdestaan. Pakko myöntää, se ol aika siistii:D

Ei mul muuta, moromoro!

~Eeva