Heeips!

Mulle on aina maailman loppu, jos joku niistä blogeista, joita luen, ei päivitä väh. joka päivä, ja kiroan aina niitä blogeja, jotka kirjoittavat vähemmän kuin kerran kahdessa viikossa. Pitänee kuitenkin herätä todellisuuteen, ite meinaan laiminlyön omaa blogiani, en ees muista millon viimeks kirjotin!

Noo eniveis!

Mulle ei nyt ole edes tapahtunut mitään ihmeellistä mistä vois kirjottaa. Tänään oli terveystiedon koe, meni ihan hyvin, ainakin jäi sellanen fiilis. Kotsassa tehtiin kiinalaista ruokaa ja juu, tykkäsin! Marian kanssa sitten viirottikin loppupäivän.

Aamupäivällä ekat kaks tuntia meni siinä vitutuksen saattelemana, oli yks niistä päivistä kun ei jaksanut kuunnella Oskarin pätemistä sitten sanaakaan. Oskarin jutut on meinaan aika jänniä(=tylsiä, päämäärättömiä, pervoja) ja niiden kuuntelemiseen on olemassa kaks vaihtoehtoista mielentilaa. Joko oikeesti jaksat kuunnella ja vängätä sen kanssa(se haluu aina olla erimieltä kun muut eikä lopeta jauhamista ennen kun toinen väsyy) tai sitten sillee et kuulet mitä se sanoo mut et niinku kuuntele. Nyökkäilet vaan.

Oho, selitin sitten Oskarin puheista. No, olipahan edes jotain tekstiä tähän.

~Eeva

P.S.
Turhaakin turhempi postaus? Voisitte siellä vaikka vihjata mitä haluutte lukea, helpottais aika paljon!