Bongasin tämmöisen täältä: You, try me!
Ja päätin sitten tehdä, vaikkei ketään ollut haastanutkaan(:

1.Esittele yksi ystäväsi
2.Haasta sen jälkeen 5 muuta bloggaajaa tekemään sama
 

ELINA!

Elina ilmestyi luokallemme kuudennella, muutettuaan kiukaisista raumalle. Aluksi tyyliin karttelin häntä ja puhuin paskaa nurkan takana, olihan tämä uusi tyttö kauhean outo ja kummallinen ja tyhmä. No, leirikoulussa mentiin vetouistelemaan, ja päädyin Heddan ja Elinan kanssa samaan veneeseen. Niin ja olihan siellä mukana Jesse ja Vilhokin. Ja kapteenimme Jukka poika jukeboxi sixpäkki. Ja no, niinkuin kapteenimme uudesta lempinimestä voi päätellä, meillä oli oikein hupaisaa:D Kesken kaiken veneestä irtosi bensaletku, voit arvata että muu miehistö syytti meitä tyttöjä. Oltiin niitten kalojen kanssa nimittäin leikitty vaikka mitä, kaikilla kolmella oli oikeen nimikin. Paavo,
Paavosta tehtiin laulukin!
On paavo fisu cool,
se voittaa kaikki muut.
saa ryhmästämme rytmikkään
ja se vie järjen mennessään!
Punkkari irokeesi punkkari irokeesi!
Paavolla on villit silmät!

No, sen reissun jälkeen aloin aina vain enemmän viihtyä Elinan seurassa. Seuraava askel oli kun vaihdettiin paikkoja luokassa, mun pulpetti päätyi Elinan pulpetin taakse, ja matikassa kun olen... Hidas, kyselin sitten elinalta vähän väliä. Siinä sitten tuli samalla juteltua, ja suhde vahvistui. Kun kutosluokka loppui, kutsuin kolme kaveria meille yöksi, viettämään mun synttäreitä. Maria, Wilma ja Elina. Se oli ensimmäinen kerta Elinan kanssa vapaa-ajalla, ja voin sanoa, että ne olivat parhaat synttärit jotka olen ikinä pitänyt. Tehtiin tieteellisiä tutkimuksia, mm. että monopolyn noppa kelluu fantassa ja maria kuorsaa sitä kovempaa mitä kovempaa me puhutaan. Niin siis maria nukahti aika äkkiä, mä wilma ja elina säädettiin vielä vaikka mitä, listattiin jopa lasten ohjelmia:D

En olisi nyt yläasteella varmaan Elinan kanssa samalla luokalla, ellen olisi pikaisesti laittanut Elinan nimeä kaveritoive listaan. Siihen sai laittaa viisi kaveria, mulla oli siinä sitten Maria, Martta, Wilma, Juulia ja Annika. Koulussa muistin Elinan ja suttasin Annikan nimen, lisäsin siihen Elinan. Tättädää, samalla luokalla!
Kuvassa myös Hedda ja Hanna
Me ei Elinan kanssa varsinaisesti puhuta kovin syvällisiä, kunhan haukutaan ihmisiä:D Mä olen meistä kahdesta se, joka puhuu tunteistaan, Elinan olen tasan kerran kuullut "avautuvan", joskus seiskalla kun se puhui siitä sen muutosta raumalle. Ja itkevän olen Elinan nähnyt myös kerran, luokkaretken jälkeen, kun sen pyörä oli pöllitty koulun pihalta. Itsekin olisin itkenyt siinä tilanteessa.
Kuvassa myös Maria
Mun ja Elinan ystävyys on melko omaperäistä. Lähes joka matikan tunti toinen sanoo toista tyhmäksi, idiootiksi, älyllisesti lahjattomaksi, pälliksi... Ja toinen nauraa, tai sanoo samalla mitalla, ja kummatkin nauraa. Me väitellään tosi paljon, joskus harvoin se paisuu huutamiseksi, kunnes joku(yleensä elina) alkaa nauraa kun yrittää sanoa vielä jotain. Ja sitten toinenkin nauraa. Ollaan myös aika äänekkäitä, vaikka yleensä vain Elinalle sanotaan, Elinalla on nimittäin kovempi ääni. Ja välillä tuntuu että ollaan kumpikin älyllisesti lahjattomia, sillä jutut saattavat lähteä siihen suuntaan että on parempi kadota paikalta. Siis hei, ketä muu nauraisi tätäkään: "Btw, mänty ja kuusi ovat havupuita".
Kuvassa mukana porkkanapussi jonka pelastimme männystä ja keppi jolla pelastimme porkkanapussin.
Meillä on myös omat juttumme, kuten leffojen katselu. Lähinnä Disneyn legendoja, mutta lähinnä kaikki missä on huumoria menee. Ja Taru sormusten herrasta, nekin on mukavia(8 Meillä saattaa mennä tuntikin kun matkimme vaikka Disneyn hahmoja. Herculeksen ja Leijonakuninkaan repliikit on suosikkeja.
"Se on polvistua eikä palvistua ja älä, ei hän ole kuningas! Ootsä?"
"Zeussii kotona ollaan!"


Kaikin puolin mulla ja Elinalla on oikeastaan aina hyvin hupaisaa, ja vaikka ei pahemmin tunteista puhutakaan, voidaan helposti puhua putkeen kaksikin tuntia. Upea ihminen.

Haastan....
ElinaO

se taitaa olla ainoa kaveri jolla on blogi:D