DAY 23-SOMETHING THAT MAKES YOU FEEL BETTER

Tanssitunnit, oikeestaan aina. Oli sitte mite pitkä kyrpä ottassa sinne mennessä, fiilis on loistava kun lähtee kotiin. Pelkästään alkulämppä piristää arkea, saatika sitten nämä ajan kun mennään pelkästään kevät- tai joulujuhlatansseja ja mietitään asuja. Se vaan on niin... Niin sopivaa mulle!

 

Heips:)

Tänään oli taas niin tuskasta nousta peiton alta lämpimästä pois, olisin voinut nukkua koko päivän! Sain kuitenkin itseni ylös, hyvä niin. Olin vähän yllättynyt ettei mulla ollut mitkään paikat kipeenä, sillä eilen tuli zumbailtua sitten koko kolmen zumban maratoni, 45 minuutin pätkissä, viiden minuutin tauko aina välissä. Lopussa oli vielä runsaan puolen tunnin venyttely. Luultavasti venyttely sitten vaikutti aika kivasti, sellanen jokasten harkkojen loppuun kiitos!

No anyways, koulussa ei mitään kauheen ihmeellistä, paitsi että mut kutitettiin penkin alle ja vangittiin sinne(ei kiva) ja enkun kokeesta tuli 9½ joka oli parempi kuin Tumpilla, eli nauroin päin sen naamaa leijuin sitte kohtuudella sitä sille:)

Kotona söin jäätelöä jota löytyi pakastimesta (kiitti äiti<3) ja lihosin siinä sohvalla varmaan sitten kolme kiloa sen ansiosta:D Harkkoihin lähdin about kakskyt vaille viis ja tulinkin ihan hyvissä ajoin. Harkoissa treenattiin kumpaakin näytöstanssia, eli siis ns. alkuasukasneitotanssia(meillä on näytöksessä niinku satuna Peter Pan) ja English mania. Hyvinhän se alkaa mennä, eikä näytöksiinkään niin kauaa enää ole!

Oonko muuten maininnut että tänä vuonna mulla on päällä karkkilakko? Eli alotin 7.1.2011 joten lopetus olis luonnollisesti 7.1.2012. Saan ilmeisesti sitte jonku rahallisen palkinnon tästä:D Oon nyt tän hyväksi pakastanu karkkia kolme pussillista (sitä on tullut mm UraStartti-messuilta). Kyllähän karkkia mieli tekee, mutta eihän tätä enää voi lopettaa:D

OLKAA YLPEIT MUUTE TOST ALUN KUVAOKSENNUKSEST!

~Eeva