Heip.

No joo, ketuttaa.

Koulus ol iha jees meininki, bilsan tunnil ol kivaa, liikas ei niinkää, oltii otalahdes, juostii satane ja hypättii pituut. Sato perkele. Sit syötii, sitte ol ruotsii, ja luojan kiitos mä, elina ja maria ei oltu tunnil yhes vaihees ku sonja haki kaverikuvaan. Meil o siis huome kuvaus vast. Sit ol hissaa, se ol iha jees. Sit ol tanssikurssi, jonne tuli sitte paljo ihmisii, joita en ois sinne halunnu. NO NAMES!! Siin kolme varttii vaa istuttii ja heini puhu. Vittu jee.

Sit kotii, eile toimi langaton netti, ku isä ol saanu sen viimei toimimaa. No tänää raahaan sitte koneen omaa huoneeseen, kone väittää et joo langattomas ollaa jeejee, niinku aina, oli se tai ei. Nyt se ei suostunu taas vaihteeks menee nettii, eli langaton ei toimi enää. Voi jumalauta, mua rupee vituttaa iha saamarist, hakkaan ihan kaikkee, ihan kirjaimellisest purin tätä läppärii. Raahaan koneen takas parvel johdon päähä, sit koneel ja mua kyrpi ihan vitusti. Kuuntelin pemui ja rauhotuin vähä, sit tadaa, rupeen tutkii nettii siit pmmp:n keikast. No niitte netis ei ylläri ylläri oo mitää, sit katon unajan viihdepuiston sivui, ei mitää. No sitte länkkärin sivut, lehdes meinaa ol siit juttuu, en iha ollu päässy kuvaa. Perskele. No on siel jotai juttuu, ja kuviaki. Arvatkaas olinko kuvissa? En, vittu kaikki mis ol yleisöö ol sillee et vähä viel olis menny vasemmal ni mua olis näkyny. VOI JUMALAUTA kettuuntuneisuus palas. No joo, toi on ihan hemmetin pieni juttu mist kiukutel, mut mitäs ny silti ketutti, en voinu sil mitää. No, dataan edellee.

Sit äiti huutaa alakerras jottai, ja meen keittiöö. Kirjotin päiväl käteen PMMP<!3 sillee aika isol, ei ny mitenkää dramaattisen isol. Siis siihe ranteen yläpuolel. No vittu äiti rupee sitä siinä sitte kimittämää että aika isolla on teksti jne jne. Just sil äänen sävyl et ei tykkää siit. Voi juma anteeks! Sit ku meil o huome se kuvaus, ni pyysin äitii täyttää sen lapun. Siitäki äiti valitti jotai. Takas datiksel. Sit pyysin sitä laittaa saunan, ni hän vastaa "ai mää vai, miks?" Oi jumalauta!

Jos äiti niinku joskus käsittäis, et joo, ei kukaa mua est kirjottamast kätee. Onk se nii kauheet, jos fanitan jotai bändii, ja haluun ilmottaa sen kirjottamal sen nimen kätee. Anteeks vaa kauheest. Sit joo, pyysin sitä kirjottaa yhtee lappuu pari juttuu, siis OU MAI KAAD! Kauhee homma!

Vittu oikeesti, en mä aio äidin antaa päättää mun kaikkii asioita, en todellakaa! Ku sil o ain kaikis vaatekaupoissaki et en mä nyt tiiä jne jne. Liian avonaine kaula-aukko, liikaa sitä liikaa tätä! VITTU HALUUN ITE PÄÄTTÄÄ! Jos haluun kirjottaa käteen kirjotan kätee! Jos en ite täytä jotai lappuu en täytä! JOS HALUUN DATATA OMAS HUONEES, DATAAN OMAS HUONEES, JOS EN PYSTY HAJOTAN PAIKAT SAATANA!

Sit vittu ku ainoo mitä ihan oikeesti haluisin rippilahjaks on skootteri, vaik en niistä tiedä ihan oikeesti vittuakaa, mut kuitenki. Meijä äiti siihe, et saa. Se päätti etten saa ni en saa. Saakeli joo, mul on hyvä pyörä jne jne. Mut skotu olis vaa saamari kätevä! Täytynee pyytää kännykkää tai omaa konet. Saan kännykän, aika varmast. Sit saatana ne päättää senki mimmone se on. Jumalauta, en ihan oikeesti oo ikin saanu ite päättää mimmose kännykän saan. Ain se o joko jonku jämä, tai sit saan joksiki lahjaks jonku ihan kivan! Saatana melkee kaikkie porukat ottaa lapsensa mukaa ku ostaa näil kännykkää, ne saa periaattees valit mimmosen ottaa, kuhan o kohtuullisen hintane! VOI SAATANA HALUUN ITE VALITA! Ja haluun sitä paitsi mielummin oman koneen, tai emmä tiiä! Kännykkä olis kiva, mut meinaan, omal koneel vois ol omii juttui. Ja sit se uus huone. Se luvattii jotai kaks kolme vuot sitte. No vittu jee, paljo o auttanu. Siit ees saan tehd vähä oman näkösen, mut iha varmast äiti tulee puuttuu siihenki mite sen sisustan ja koristan.

Sit ny viikonloppun meen varmaa siskon kans hesaan, siskon kummitädin luo. Mennää sin joka kesä, nyt meni vähä myöhäseks. Haluun sinne lähinnä vaan lintsin takia, mut ihan totta puhuen haluisin mennä jonku kaverin kans, jonku lähempän omaa ikää. Semmosen joka tulis sun kans kaikkee mihi haluisit, ainaki melkee. Joo Anna tulee, mut se o sisko. No joo, rakastan sitä ja näin, mut nään sitä muutenki iha tarpeeks! Haluisin lähtee jonnekki kauemmas ku keskustaa kavereitte kans. Joo saakeli jonnekki mökil! No kiva, olis se varmaa iha jännää, mut tarkotan jotai just lintsii särkkist lasketteluu... No ulkomaanmatka tietty olis unelmie täyttymys mut en ny iha usko et se tulee lähiaikoin toteutuu. Mut kuitenki sillo pitää ol porukat mukan jotka hengittää niskaan.

Odotan jo tavallaa rippileirii, mut mul ei oo hajuukaa mihin meen. Anna ol laskettelemas, mä en välttämät haluis. Karvatti olis tosi kiva, se olis kesäl ja tälläi, sin varmaa menee moni kaveri. Mut sit oon niiiiin varma et äiti rupee tunkee sitä lasketteluu. Ei helvetti, haluan tehdä niinku oma sydän sanoo!

HALUUN SAADA PÄÄTTÄÄ ITE OMAT ASIAT!

HALUUN VOIDA TEHDÄ JUTUT OMALLA TAVALLANI!

HALUUN OLLA MÄ!!!!!!!!

~Vittuuntuneiden puheenjohtaja Eeva