DAY 29 - YOUR ASPIRATIONS

Heips!

Tulin nyt siihen tulokseen, että blogi siirtyy bloggerille. Aion vaihtaa nimen (hähhää en kerro sitä teille vielä) ja blogi keskittyy enemmän tanssin ympärille. Kuitenkin tanssijuttujen ohella tulen kirjoittamaan sitä samaa vanhaa skeidaa kuin ennenkin, ei huolta;)

Vappu oli melko mukava! Klo 17.00 menin Elinalle, jonne myöhemmin tuli myös Hedda, Ville ja lopuksi Ola ja Reetta. About seitsemältä lähdettiin makikselle, mulla mukana saippuakuplia. Makikselle tulee myös Maria ja Martta, ja Marttaa nyt on aina ihana nähdä! Lähdettiin takaisin Elinalle about yhdeltätoista, oltiin nimittäin ihan jäässä, eikä makiksessa ainakaan omasta näkökulmasta katsoen oikeen tapahtunut mitään. Elinalla syötiin ja jumitettiin Voicen ääressä. Ensin lähti Hedda ja vähän yli puolenyön Reetta ja Ola. Maria ja Martta oli lähtenyt porukasta jo makiksessa. Oltiin siinä sitten kolmistaan, Ville, Elina ja minä. Höpistiin siinä sitten järkeviä ja ei niin järkeviä ja kaikkea siltä väliltä. Lopulta kello tuli niin paljon, että ilmoitin äidille jääväni Elinalle yöksi. Ville oli alunperinkin jäämässä sinne. Mentiin nukkumaan joskus kolmen ja neljän välissä. Aamulla pelattiin Disney triviaa(hähhää, voitin) ja jumitettiin Voicen edessä. Joskus kolmen neljän aikaan lähdettiin Subwaylle jossa piti nähdä Katri ja Salla. No oltiin fiksuja, vappuna ei meinaan kauheasti mikään ole auki. Päätettiin että mennään heseen. Siellä sitten ooteltiin tunti että Katri tulee, kun ei viititty ruveta syömään ennen sitä. No vihdoin se saapuu ja ilmoittaa ettei se mitään syö.

Syömisen jälkeen mentiin Sallalle, syötiin munkkeja ja juotiin simaa. Yhdessä välissä oli sellanen perus lagihetki ja hakkasin tylsistyksissäni jollain narunpätkällä sohvaa. Salla sanoo siihen että Eeva pura nyt kaikki ulos ettei meidän sohvaa tarvi pahoin pidellä. No huusin sitten n. 10 min suoraa huutoa miten en kestä tätä porukkaa ja että kuka valitsee tuon värisen katon. Läpällä siis. illalla tuli Sallalta viesti että niiden isä oli ulkona kuullut sen:D Lähdin kotiin joskus puol yhdeksältä.

Kuvia on vaan makikselta:

Olin viime yön Sallalla, jälleen Elinan ja Katrin kanssa. Kaiken muun ohella katottiin Moulin rouge, olin ainoo ketä sen oli nähnyt etukäteen(rakastan sitä leffaa). Katri alko itkee puoles välis, mä aloin sit ku oli menny kolme neljäsosaa, Elina iha lopus. Sallast ei tietoo. Ku leffa ol oikeestaa iha loppu jo, just enne lopputekstei, kaikki kolme alkaa kikattaa samaa aikaa ku itkee. Ehkä koomisinta koskaan. Kaikki näyttää iha rotilt ja itkee ja nauraa samaan aikaan. Mut Katri ol pahin, se ol itkeny tyylii tunnin putkee:D

Aamul kaikki oli ihan tööt. Syötiin jackyjugurttii ja vähä reissumiestäki. Jumitettii voicen edes (vaihteeeeeks) ja lähdettii kotio joskus... kolmee enne?

Nyt jumalaton päänsärky, kuka tietää miks, ja huome pitäis herät kuudelt tekee äidil sinistä kakkua. Jep, sinistä.

~Eeva

P.S. hoho synttärit tulee olee tiistain hohoho