Moi muumit!

Tänään oli hyvä päivä, teknologia-tet. Kasiluokille oli siis kaikille arvottu oma yritys johon menee vierailulle, meille osui STX Europe. No bussi lähti 8.15 ja nokka kohti telakkaa. Mua ei hiukkaakaan kiinnostanut. Joku nainen oli pitänyt meille luennon teknologiateollisuudesta, ja se oli kuulostanut ihan Hitleriltä, joka värvää armeijaa. Eli ei siis houkuttanut yhtään. Istuin bussissa Elinan vieressä ja oltiin puhuttukkin sitä että ei voisi vähempää kiinnostaa.
 Kun päästiin perille mentiin johonkin kokoushuoneeseen, ja sieltä sai limsapullon ja munkin. Elina totesi että nyt se tykkää tästä paikasta. No joku köhäinen mies piti luennon sitten, en kuullut oikeastaan mitään, joten ei siitä sen enenpää. Hyvää munkkia.
 Sitten mentiin kolmessa ryhmässä kiertelemään, meidän ryhmässä oli luokan tytöt(julia ja ola kipeenä) plus konsta josta sille ilveiltiin:D Me saatiin turvakengät, suojalasit ja kypärät, sekä tietty korvatulpat:

Seksikästä.

No kierreltiin sitten ympäriämpäri ja mulle tuli kusihätä ja kylmä. Muuten ihan jees. Nähtiin laivanosia ja sitä rataa, korvatulpat alko ahistaa, tuntu tukkoselta.
 Sitte lähettii samas bussis E-luokan ja pienluokan kans, oli hienost organisoitu, mun ja Marian täyty seistä, koska bussi oli täysi. Loistavaa!
 Koulus syötii ja mentii matikan luokkaan. Nyt piti tehä siitä yrityksestä juliste, ja parhaan tehnyt luokka pääsee helsinkiin. Ruvettii väsää sitte sitä, ja riidoilt ei vältytty, mut onneks siitä tuli ihan hyvä. Vaihdettii välis luokkaa fyssan luokkaan. Meillä oli valvomassa Reeti, ja ai että se o rento jätkä! Kannustaa koko aja!

Pieni kun ken tietää kenen kuvan saa nettiin laittaa. Meikä toi pinkkihameinen tossa pöydän oikeessa reunassa.

Nähtiin vähän niitä muita töitä, niin pelottaa hiukan ton oman luomuksen takia, kun esimerkiksi yksi jota kuvittelin E-luokan tekemäksi(en oo varma), oli tosi hieno, ja mä räjähdän jos E-luokka pääsee helsinkiin ja me ei. Anteeks nyt vaan, en nyt kerro syitä tässä. Onneksi meilläkin oli ihan vaivan arvoinen.

Voisi tässä soittaa vaikka Wilmalle tai jollekkin, niin pääsis liikkeelle. Voitais miettiä mitä vappuna tapahtuu ja tätä rataa.

~Eeva

P.S.
Pettäjä jättäjä ja sanansyöjä, älä yleistä.