lftfgMjtfukOkfutIkftgjty!

Eilen oli ihan sairaan kivaa!! Menin siis Elinalle yöksi. Joskus kymmenen aikaan mentiin otanlahteen, kun tiedettiin että Hanna on siellä. Siinä oli sitten Hannan kanssa Konsta, Waldo, Meri ja semmonen Amanda, jota en ollut ikinä tavannut. Meri ja Waldo lähti aika pian, ja Konsta oli hiukan tillintallin. Se kävi illan aika 8 kertaa kusella ja valitti että penkki jossa istuttiin vietti alamäkeen. Naurettiin sille:D Ihasteltiin poroholman ilotulituksia, ne oli mielettömän isoja ja upeita!


(Konsta lupas laittaa tän taustakuvaks)


Lemppari<3

Tähtisade(:

Kun ilotulitteet loppu, rannalta lähti puolet väestä, siellä oli nimittäin ollut yllättävän paljon polvenkorkuisia vanhempineen katsomassa raketteja. Nyt sinne jäi sitten kännisiä amiksia ja muita. Hanna ja Konsta lähti "kebabille" ja me jäätin Elinan ja sen Amandan kanssa sinne penkille istumaan. Amanda asuu teneriffalla, mutta osaa suomea ihan täydellisesti. Sen perhe siis kai vuokraa kämppää suomesta aina välillä tai jotain, mutta siis ihan suomalaisia ovat. Juteltiin siinä vaikka mitä ja käytiin kävelemässä välillä kun tuli kylmä. mm. yksi känninen keski-ikäinen pariskunta tuli kysymään pitäiskö niiden mennä panemaan metsään vai kotiin jossa on lapset. Kehotettiin metsää.
Kun taas istuttiin samalla penkillä, Elina soitti Hannalle ja tää sanoi että oli saattanut Konstan kotiin ja oli nyt kotona. Amanda jäi rantaan kun me lähdettiin kävelemään Hannalle päin. Hannalla käytiin vessassa ja juteltiin niiden eteisessä. Kun sen vanhemmat tuli kotiin, niiden isä oli melko "hilpeällä" tuulella:D Lopulta Hanna nauroi lattialla sitä:D "Amiksessa on lääkäripuoli!!"
Meidän oli tarkotus mennä vielä koululle, mutta siinä kävi sitten niin että Hannan äiti heitti meidät Elinalle, kello oli jotain puoli 1.
Katottiin Toy Story, ja Elina nukkui melkeen koko lopun. Mäkin makailin pitkin pituuttani peiton alla. Päätettiin sen jälkeen mennä nukkumaan, mutta sitten lähtikin semmoinen uninen pälinä ties mistä, parannettiin maailmaa. Lopulta mentiin nukkumaan joskus kolmen aikoihin.

Aamulla heräsin kun Elina rapisteli eilisiä sipsipusseja, ja päätettiin släkättiin siinä ties mitä. Katottiin mm. kaunotar ja kulkuri, ja sen jälkeen lähdin kotiin.

Oli oikeeeeen mukavaa(:

~Eeva