Huomenia!

Mua vituttaa kun täyty laittaa valot päälle, kun kirjoittaminen oli lähes mahdotonta kun oli niin hämärää, ja aamukoomaa ei helpota pimeä. -.-

Tänään mulla on luvassa Wilman kanssa oloa mitä ilmeisimmin, saa nähdä mitä tänään keksitään. Wilman kanssa on kaikista kivointa kesäisin, kun meillä on aina JOTAIN tekemistä silloin. Talvella ei ole tramppista eikä talvella voi mennä uimaan tai ostamaan kioskilta jäätelöä. Talvellakin on kivaa, mutta kesällä puolet kivempaa. Ette tiedäkään kuinka kivaa on vaan maata auringonpaisteessa trampoliinilla irtokarkit vieressä jutellen(: Ai että! Tai sellaisia valoisia ja lämpimiä iltoja koulun pihalla, ja yhtäkkiä huomaa että kappas kello tulee yksitoista.

Elinan kanssa tuli viime kesänä käytyä makiksessa pari kertaa uimassa. Tai enemmän kuin pari. Makis on loistava kesänvietto paikka, ihan mahtava! Varsinkin lämpimänä päivänä(: Elinan kanssa on myös kiva vaan hillua ulkona, ihan loistavaa puuhaa! Kävelylenkitkin on mukavia, oikein mukavia(:

Hannan kanssa on tullut usein hilluttua laitureilla tai koululla. Useammin ehkä koululla.. No kuitenkin, se on harvinasen kivaa, kun voi vaan olla ja vaikka keinua. Kävelyretketkin on oikein mukavia(:

Maikun kanssa taas tehdään kaikkea mahdollista. Kirjaimellisesti! Uidaan, juostaan, mennään piknikille(ja eväänä popcorneja..), pidetään kirppistä, ostetaan jäätelöä, kävellään aitoja pitkin, heitetään kenkää(parvekkeelle), kahlataan, kokataan, pyöräillään, nauretaan... Vitun kivaa!

 

No, kesää odotellessa!!

~Eeva