MOI!

Mulla on tänään ollut paikat ihan älyttömän kipeät, kun eilen kävin vielä ravailemassa lenkillä noin tunnin verran, enkä tietenkään älynnyt venytellä sen jälkeen. Elikkä joka liike johonkin suuntaan on rääkkiä jollekkin lihakselle:D Fail. Menen tänäänkin varmaan vielä hetkeksi edes kävelemään, ehkä.

Sain totaalisen angstauskohtauksen matikan tunnilla, kun en ymmärtänyt vittuakaan niistä laskuista, olisin voinut itkeä. Se oli niitä hetkiä kun tuntui ettei musta ole mihinkään, ja mä rupeen ajamaan roska-autoa. No, onhan sekin tärkeää... Angst kuitenkin haihtui hissan tunnilla, jonka jälkeen jäätiin Marian kanssa odottelemaan kouluun 1½ tunniksi että jazz alkaa. Sinä aikana pudoteltiin yläkerrasta Marian korua alakerran roskikseen, kikatettiin penkillä maaten, syötiin, haahuiltiin ja tutkittiin missä on ihmisiä. Ja ihan puheltiin.

Jazzissa(näytöstanssi) me ei siis olla yllätysameeboja niinkuin kauan sitten keksittiin, vaan ollaan seiloreita. Tehtiin näytöstä aika paljon eteenpäin, ja yhdessä kohtaa tehdään kärrynpyöriä. Pelkään hulluna että rysähdän jonkun päälle, mau. No, ihan kivaa silti(:

Tässä mietin, että miten tyhmiä jotkut vaan voi olla. Siis yksinkertaisesti, ei se nyt niin kauheaa voi olla, opettele elämää niinkuin ennen elit! EI OO VAIKEETA!

No, moimoi(:

~Eeva