Tänään oli kiva päivä.

Koulussa oli ihan jees, paitsi Markku mokoma siirsi mut ja Elinan yhden pulpettirivin taaksepäin, kun Eetu siirrettiin meidän paikalla. Katkeruuden määrä sanoinkuvaamaton, me ollaan matikassa TASAN KERRAN oltu eripaikalla. Muuten aina siinä, se on vakio. No kokonaisuudessa ihan mukava päivä.

Tänään oli myös jazz, ja tunti oli juuri täydellinen. Rankka, muttei ylitsepääsemätön, vaikea, muttei mahdoton. Mun mielestä on jotain niin hienoa kun ei kuulu kuin askeleet ja Elisan ääni joka laskee "y, KA, ko, NE, vi, KU, seJAkaa, y, KA, ko, NE, vi, KU, seJAkaa..." ja koko ryhmä tekee jotain sarjaa. Ja ne sarjat on just hienoja(8 Oli hyvä fiilis tunnin jälkeen, tykkäsin hirveesti taas(:

Sitten joskus seitsemän aikoihin mentiin Olan, Hannan ja Marian kanssa heseen, ja puheltiin siellä henkeviä. Ola maksoi pikkuhiluilla, ja teki kokeiluja(mm. mitä tapahtuu jos ketsuppiin laittaa suolaa ja pippuria paljon ja miltä maistuu ranskis ja kinuski). Hanna mietti elämää ja koki rakkautta läskejä ihmisiä kohtaan. Maria häpesi Olaa ja leikki kokiksella. Mä mietin tulevaisuutta ja nauroin Hannan mannerasismille. Oli kivaa!

Huomenna jäädään tolla porukalla juttelemaan Suomisen kanssa taas vaihteeksi, sen kanssa on parempi jutella kun terkkarin. Ja sen jälkeen Fridalle malliksi, mitä siitäkin tulee...

~Eeva