Heips!

Eilen illalla menin nukkumaan siinä kuuden aikaan, heräsin yhdeltätoista, ehdin toivoa että olisi aamu. Ei väkisin. Totesin siinä sitten että kauhiton päänsärky, menin alakertaan ja vedin ibusalin nassuun. Katoin äidin kanssa TV:tä johonki puol kahteentoista ja menin omaan huoneeseen. Yritin nukkua, mutta surkea yritys. Luin sitten aamunkoita, mutten jaksanut kovin kauaa. Sitten yritin nukkua taas. Pieleen pieleen. Aamunkoita jälleen, epäonnistunut yritys. Otin sitten randomilla kirjahyllystä jonkun niistä miljoonista tenavat-sarjakuvista, meillä on niitä "kirjoja" miljoonia. Yllättäen olen haalinut ne kaikki itselleni. No luin sen kokonaan, kello oli n. puoli kolme, yritin taas nukkua, ja nyt edes onnistuin. Kylläkin laskin ihan kirjaimellisesti lampaita, itseasiassa laskin vaikka mitä. Takaperin, etuperin, miten vaan.

Sitten tänä aamuna herään hämärään huoneeseen, huomaan täriseväni. Makaan sängyssä varmaan jotain puoli tuntia, ja tärisen koko ajan. Kamala olo, on kylmä, tuntuu hirveältä, vähän nälkä, ja sitten vittu tärisen. Tärisin koko kehollani, huomasin että kun yritän olla mahdollisimman rento se lakkaa hetkeksi. Mutta tärinä vei aina voiton ja lopulta minun oli pakko nousta ylös ja lähteä etsimään äitiä. Kello oli jotain puol kaheksan.

Äiti löytyi ja se laittoi mittaamaan kuumeen, jota oli vain 37.4, luulin että se olisi vähintään 38.5 tai jotain. Niin hirveä olo oli. Tuntui kuin oksentaminen olisi ollut ihanaa, mutta hillitsin itseni. Mentiin alakertaan, kietouduin vilttiin ja äiti teki kuumaa mehua. Hörpin sitä, ja totesin että lusikoiminen olisi turhaa, lusikka tärisi kädessäni niin että mehu roiskui siitä pois. Äiti kaivoi jostain banaanin, se oli vähän mustunut ja niin edelleen, mutta sain syötyä siitä noin puolet. Se maistui järkyttävältä, vaikka olen aina tykännyt banaaneista. Äiti käski jättää sen siihen, voisin syödä sen myöhemmin loppuun. Ajatuskin hirvitti.

Menin sitten sohvalle sen vilttini kanssa, yritin nukkua. Äiti soitti jonnekkin sikainfluenssa juttuun, ja kyseli sitten että voisinko olla sairastunut. Ilmeisesti en, äiti ei lähtenyt viemään minnekkään testeihin. Suorastaan helpotus, ajatus verikokeista tai muista saa voimaan pahoin. Niin ja btw haluaisin kirurgiksi:D

Äiti lähti töihin, ja sain nukuttua sohvalla runsaan tunnin. Olin ottanut päänsärky lääkkeen, mutta se ei ollut vaikuttanut vielä, eli mulla oli edelleen ihan kamala olo. Koko aamun oli ollut kurkkukin ihan järkyttävän kipeä. Luulen sen johtuvan siitä että hengitin koko yön suun kautta, nenä on tukossa.

Menin katsomaan mitä TV:stä tulee, otin äidin neuvosta vaarin ja otin mukaan jäätävän lasin mehua ja mandariineja. (Äiti:Muista syödä ja juoda paljon!) En katsonut mitään erikoisen kehittävää, häähulluja esimerkiksi. Ja nyt olen sitten täällä, kun ibusal alkoi vihdoin ja viimein vaikuttaa. Eli nyt on ihan koht. hyvä olo, vähän tyhjä ja tunkkainen, mutta kai sen kestää.

Ajattelin että nyt tähän blogimerkintään liittäisin paljon kuvia yms. Sitten tajutkaa hyvät ihmiset, että vaikka yli puolet näistä merkinnöistä on jäätävää angstia, valitan miten syvälle sisimpään sattuu jnejne, mun elämäni on kuitenkin ihan onnellista. En mä angstaa joka ilta sitä sonja jupakkaa, pystyn puhumaan kavereilleni melkein kaikesta. Olen ihan "normaali" nuori.

Mutta niitä kuvia! En usko että saan laitettua kavereista kuvia, voitte katsoa jotain kuvia nettigallerioista.  
www.ii2.org --> Aave
www.irc-galleria.net --> Eebaa 

Sitten vaikka kuvia minusta! Ja jos joku saatanan idiootti kopioi, voisi sitten tajuta, että vihaan sitä rest of my life ja kantelen sundelille. Voin sanoa että kuolet mieluummin.


Leivottiin Wilman kanssa pullia muffinivuoassa


Eeva ja sen omakiva


I found my soulmate

Halloween viime vuonna. Aika jäätävää...

Ala-asteen päättäjäiset, kaunis keskijakaus ja kaikkee

Leirikoulu kutosella

Niin siis mulla ja Elinalla on aina niitä insidejuttuja joita ette tajuis

Vuosi 06 paattireissulla, en saanu kalaa

Kreetalla, taitaa olla taas vuosi 06

Eevan tyypillistä taidetta

Siinä niitä sitten oli. JA SE HELVETIN PÄSSI JOKA PÄÄTTÄÄ KOPIOIDA SAA KYLLÄ 
MAISTAA OMAA LÄÄKETTÄÄN KUN KERRON SUNDELSKALLE!
Sitten sellaisia kavereiden kanssa kuvattuja mitä VOI näyttää(:


Paljaat jalat:meikä, kivenpäällä:maria, aito converse:elinaP

Meikä vasurin puolella, Maikku sitten ylläri ylläri oikeella. Meillä on tapana istua niitten kylmässä saunassa juttelemassa siis:D

Med Kopsu koulun käytävillä. Näin meillä näytelmä ja elokuva tunneilla. Kopsu on se repparissa oleva.

Martan synttärit kesän lopulla sen mökillä. Testattiin kamerani veden kestävyyttä, ja tehtiin taidetta:D

Punanen converse:meikä, musta converse:elinaP, koulussa taas vaihteeksi kamera mukana

Taidetta med Wilma

Marian mökillä kesän alussa, saatiin oikee särkiä!

Maikun pihalla kesän alussa

Med Hanna, se mustahupparinen

Juhannuksena meidän mökillä, Wilma on vasemman puolinen

Viime vuoden Halloween, vasemmalta:Wilma, meikä, ElinaP, Martta

Semmosia kuvia! En löytänyt enenpää julkaisukelpoista kamaa, toivottavasti saitte tästä jtn irti ETTEKÄ VITTU KOPIOINEET SAATANA! Tai saatte kokea sundelin raivon. Nii!

Eikai muuta, heihei!

~Eeva, kipeä marsu