DAY 06-YOUR DREAMS

Kaikil on unelmia, eiks je? Nimenomaa monikossa, tai itelläni ainakin on aika monia. Niitä on myös monenlaisia, on niitä joita ei tiedosta itsekään kunnolla, niitä joita ei kerro kellekkään, ja sitten niitä joista voin kirjoittaa tänne.

Mun yks sellane päällimmäinen unelma on päästä musikaaliin joskus. Se lähti siitä kun oltiin oltu kattomassa se Wicked, kesken kaiken vaan tuli sellanen olo et hitto ku ois hienoo olla tuolla nyt, laulamassa keuhkonsa tyhjäksi. Mä tykkään sellasesta musikaalimusiikista, oikeen sellasta OEEEEEOEEOEEEEEEEE ja tiedättehän, sellasta voimakasta.

Ei sitä välttämättä moni tiedä, mut mä haluisin olla ehkä eniten jonkinlainen esiintyjä. Pienenä mielessä oli tietty aina joko balleriina tai laulaja. Sitten tuli pitkä vaihe kun halusin olla näyttelijä. Pakko kuitenkin myöntää, mun näyttelijän lahjat ei harmi vaan ole kovinkaan kummoiset. Laulamisesta kuitenkin tykkään, ja samaten tämä tanssiminen. Niin oikeastaan sivuroolikin kävisi. Kunhan vaan pääsisi lavalle(siis isommalle kuin rauma-salin) tekemään sitä mistä pitää.

Totta kai kaikista hienoin olisi päärooli, se kaiken keskikohta, jolla olisi hienot soolot ja kaikki, mutta ehkä tähtään aluksi nyt peruskoulun päättötodistukseen, ja sen jälkeen ylioppilasjuhliin. Koska tavallaan en usko että musikaaliunelma koskaan toteutuu, luultavasti etsin vain jonkin "kunnon työn" ja alan tekemään sitä.

Mut olis se silti ihan mieletöntä.

~Eeva