Moroo! Elikkä täällähän minä, istun meidän veneessä naantalissa, ollaan veneilemässä oltu jo runsaat viikon. Yks sana. Hanurista. Joo, ja jatkuu aina vaan. Ja lopuks päädytää mökille, JEEO! Noo, ehkä mä kestän... Sil voimal ku EHKÄMAHDOLLISESTIJOTENKIN pääsen PMMP:n keikalle ens kuussa!! TSAJAJAJAJAII!!! YEAH! Joo, yli-iloa havaittavissa suurina aaltoina. Mut viel ei tiiä. Toivon mukaa pääsen. No, kerronpas hieman tästä retkestä tähän asti:P

Eli siis, lähettiin ensin mökille, oltii siellä yötä, ja sinne sisko toi sitten auton kanssa tavaraa jotka oli jääny kotii. Hehheh... :D Sit lähettii vetää sielt palokarii, ja sit jotenki jossai vaihees päädyttii uuteenkaupunkii, jonne anna toi lisää unohtunutta tavaraa:D No, sit päästii kunnol liikenteeseen. Ukist sain myös PMMP kirjan, ja luin sen kahes päiväs, ja rakastuin siihe 8) Tässä olis Rusketusraitojen(Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat...) alkuperäsiä sanotusluonnoksii:

"Sä vähän haiset ja oot likainen, ja sitten mietit miksi halaa sua en.

Miks et mee suihkuun ymmärrä en, lainaa mun dödöö tai mä pois kävelen.

Viedään meidän kaapeista kiulut ja kannut saunan lauteille. Sä et varmaan koskaan ole saunassa pannut, et kuse kiukaalle!" 

Ja tätä sitten repesin "lievästi":

"Heikki:Kauhajoen kasinon - keikalla elokuussa oltiin ehditty jo vähän tutustua uuteen lavateknikkoguruumme Vesseen ja uuteen valojumalaamme Tomppaan. Mira teki koko matkan kauhajoelta Seinäjoelle pissatemppuja.

Mira:Mulla on kauheen hyvä taito pissata kaaressa ihan sikapitkälle.

Mikko:Silleen kolmen neljän metrin kaaressa.

Mira:Tollasii temppui meiltä löytyy: Mikolla on tosi isot pallit, meitsi kusee pitkälle ja paulalle mahtuu banaani kokonaisena kurkusta alas.

Paula:Heikki homostelee hyvin.

Eli näin siis täällä tänään.

No joka tapauksessa, lähettiin ukista vielä samana päivänä sitten jonnekkin jännään paikkaan mis oli sauna. Jeejee. Lähin saunast ennen porukoit, ja jäin matkan varrel heittää tikkaa(Joo, siel ol semmonenki) ja tuhat hyttystä puri mua8< No, sain yhen napakympin kuiteski, et, REPIKÄÄ SIITÄ:D Sit aamul lähettii jonnekki, ja sielt lähettii jonnekkin jne jne. Sit mentii loppuje lopuks maarianhaminaan, JEEEE! SIVISTYSTÄ! Ekaks lähetettii kortit, mul men hiukka lujaa niitte kans. Sit seuraavan päivän ystäväni Wilma perheineen saapui, ja illal mentii syömää niitten kans. Mul ol TOSI angsti sillo, eräät tietää miks, eräät ei. No, sit ku olin syöny, menin sin vessaa, ja taistelin siel semmoset puol tuntii, ku en tajunnu mite se vedetää. Ku pääsin sielt pois, mul kerrottii et koht joku olis tullu kattoo mis olin. Kyllä, tekniikan ihme olen. No, mentiin sit viel Wilman veneesee, pelattii korttii ja pölötettii. Angstasin salaisesti.

"Can't read my, can't read my, no he can't read my, pokerface..."

Sit seuraavan päivän lähettii vetää sielt, mentii johonki merikarhu satamaan, ja jotenkin kummast oltii siel kolme yöt. Siin kohta en enää salannu angstii, joskin angstasin eri syyst ku marikses. Lopult päästii sieltäki pois, ja nyt ollaa tääl:D Kouluu bilsan tunnil pitää kerät kasvei, mult puuttuu enää kolme ni sit saan kympin, YEAH! Kirjoi oon lukenu paljo vähemmän ku luulis, en oo saanu ees pottereit loppuu viel. o______x Ja mul on REPULLINEN kirjoi mukan. Fail. Oon Potter vitoses, ja siin yli puoles välis. Pitänee skarpata.

Nii ja hei, ylistäkää mua, oon MELKEEN oppinu piirtämään!!! *kumartaa* No, silti, vaan melkein:D Oon piirrelly ihan himon (8 Ja sit oppinu laulaa uusii laului, ämppäri on ollu ylikäytös junou? Pitänee antaa sil lomaa... Hmm.. No, se latautuu koko ajan:D

Ja sit oon tehny varmaa jotai yliluonnollist. Meinaan mul o ollu vaaleenpunast kynsilakkaa ja mun kynnet muuttu siit keltaseks.. Mun mielest nyt on fysiikan lait pahast rikottu. Ei kerrota Markulle(Fy/ke ja matiikan ope + LV). SHH!!

Joo ja oon saanu yliannostuksen Radio Suomee, siel tulee uutisii 24/7 ja kaikis samat uutiset:

-Sikainfluenssa (jos sul on se, et pääs finnairin lennol, rokotteit on hankittu jne jne)

-Jostai joest o löydetty polio virus(kantaja ei välttämättä tiedä siitä!! OMG!!)

Nii ja sit jotai jännää, viel, nyt ei muista:D

Sit yks ilta siel ol kukkaradio, WUHUU sin sai soittaa ja toivoo kukka aiheisii laului(ian kaikkisii..) ja sillee. Sit kaikki hölöttää siit tangokuninkaast, mikä se ol, Amadeus. Joo, sit siin ol sen haastattelu jos on pätkä sen konserttii mis jotkut random mummot huutelee siel tyyliin "HYVÄ AMADEUS!" Sillee et niil painuu keuhkot kasaan jne. Sit ku se loppu juontaja sano: "Oho, siellähän on meno kuin, Rockfestareilla! Huhhuh"  Joo tosiaan.

Onneks on ämppäri:D

Ja oon aika varma et kännylasku tulee olee aika mojova, meinaan olen tekstannu täällä 24/7:D Ja Hanna haukku Dumbledoree homoks 8<

Eeva:

V.I.P:n arvosanat:

U=upea

O=odotukset

K=kelvollinen

S=Surkea

H=Hirveä

P=Peikko

Hanna:Miksköhän siin o peikko?

Eeva:Mua varten

Hanna:Ja Dumbledore on homo, ikävää

Eeva:Älä dissaa dumbyvaarii8<

Hanna:Mut j.k on ite sanonu et se on homoseksuaali

Eeva:Iha sama, dumbledore on legenda, vanha pieru!

Hanna:Nii on, ja kaiken lisäks nuohoo miehii

Eeva:No, ei mies voi himoilleen mitään

Hanna:Ei voi ei

Et näin meillä.

Kirjotan sitten taas joskus ku oon VIIMEIN kotona:D Saatatte nähdä jonkinmoista kuvamateriaaliakin... :P

~Eeva, riutunut retkeilijä