DAY 20 -THIS MONTH

No nyt ollaan vasta kahdeksannessa päivässä, niin vielä ei mitään ihmeempää ole kerinnyt tapahtumaan. Elina teloi ittensä, Hanna sairastu stressikuumeeseen, lumi alkaa sulaa, tulee 200 koetta ymsyms.

HEI TÄÄ OLI JO NRO 20! TEN MORE TO GO! jess oon niin kyllästynyt tähän.

eli heippa!

Meillä oli tänään koulussa transupäivä, eli tytöt pukeutuu pojiksi ja päin vastoin. Kuvia on Olanderin kamerassa joten saatte niitä ehkä myöhemmin.

Aamulla oli heti pari tuntia liikkaa, jossa paritansseja. Ysiluokkalaisten tanssiaistanssiks oli valittu bolognese(jos se nyt kirjoitetaan niinkuin se kastike), ja se tieto aiheutti suurta närkästystä. Kaikki meinaan vihaa sitä, ja puolet ysiluokan tytöistä on seiskalla jo tanssinut sen. Hmph, julmaa.
  No enikeis, tanssittiin sitten kehruuvalssia ensin, joka oli melko mielenkiintoista:D Sen jälkeen foxia jota bolognesen lisäksi inhoan. Sen jälkeen tuli tää bolognese ja hitto vie se on tylsä. Sitten päästiin asiaan, eli rockiin! Mulla ja mun luottoparilla Oskarilla on vähän noussut kusipäähän, kun ollaan about koko koulun parhaat siinä. Enkä valehtele yhtään! No joo. Vedettiin sitä sitten ihan intona siinä, saatiin opettaa oikeen muillekkin.

No liikan jälkeen sitten maskeeraus pojaksi. Mulla oli farkut ja musta hihaton. Vedin hiukset liimalettinä niskaan nutturalle ja piirsin Giovanni-viikset ja pienen parran. Kulmakarvojakin vahvistin, ja taisin yhden arvenkin piirtää. Nimesin itseni Einariksi, suoraan Scandinavian Hunkseista! Sain taiteilla viiksiä myös Marian, Olan ja Annen naamaan, ah ne oli söpöjä:D

Ei siinä päivässä sitten muuta ihmeellistä ollutkaan, yleistä sättäystä. Niin ja ruokana oli hernesoppaa ja pannaria. Oskari ei voinu tajuta miten joku voi tykätä hernekeitosta. Se ei vaan tajuu.

Kotona luin enkkua ja katoin eilisen True bloodin. Maikkukin kävi Bellan kanssa, saatiin aikaseksi aika jännä keskustelu taas:D

Illasta sen verran että riitelin yhden ihmisen kanssa ja välit poikki. Kyllä me taidettiin ehkä keskustella siitä asiasta ihan hetken jopa asiallisesti mutta ihan sama. Loppu mikä loppu, me vaan oltiin pyöreä kolo ja kulmikas tappi (ne ketkä lukijoista on nähnyt the holidayn saattoi tajuta vertauksen paremmin kuin toiset). Jos nyt saa olla vähän vittumainen kun mieli tekee, niin tän toisen osanpuolen piti sitten viimisellä sanalla todeta kuinka paljon ylempänä se mua on.

"Okei en kysy enää mitään"
"Voivoi Eevaa..."

okemo.

~Eeva