Moos!
Eilen oli vitun mahtava ilta! Mä ja Elina oltiin saatu idea pitää ylläripyllärisynttärit Hannalle, ja siis ne oli eilen. Porukkaa rupes ilmestyy neljält.
Elinan piti tul 14.00 mut siltä tul viesti 13.30 et joko se voi tulla. Kyllä se tuli:D Me tehtiin pitsaa ja muffineja, ja alettiin laittamaan mässyjä valmiiksi. Ekana tuli Elli noin 15.50 jäätävästä lumisateesta. Siinä säädettiin jotain, mä evotin totaalisesti ilmapallon puhaltelussa:DD
Sitten tuli Hedda ja Reetta, ja siitä sitten vielä niiden jälkeen Tilda ja Maria. Hannalle lähti sitten viesti että nyt voisin olla(se oli tulossa meille yöksi), ja se vastaa että voisi olla kuudelta. Voi vittu. Sovitaan että se tulee puol kuus. Mässätään siinä kunnes Hanna tulee. Yritetään pitää pokkaa epätoivoisesti keittiössä. Kun se sitten tulee lauletaan paljon onnea vaan ja sit se alko vähä itkee:D No sitte mässättii ja katottii Paranoia, jonka aikana huudettii ja paljo:DD Sit Heddan piti lähtee eka, sit Marian, ja Reetta, Elli ja Tilda meni samal kyydil joskus yhdelttoist? Hanna ja Elina jäi meille yöks, ja juteltii jotai eka ja sit katottii Notre Damen kellonsoittaja ja Rakastunut bestman. Sen jälkee valvottii viitee:D Herättii kahdelttoist ja ne lähti kahdelta.
vitu mahtavaa!