DAY 12-WHAT'S IN YOUR BAG

No mun laukussa ei yleisest ottaen ole mitään mielenkiintoista. Siellä on aina avaimet ja kännykkä(ellei kännykkä ole taskussa), se on ihan perus, oli mikä laukku tahansa. Koulurepussa on sitten penaali ja kirjat tietty, ja yleensä pari sidettä ja tampooni varmuuden vuoksi. Muuten laukussa on usein kukkaro, kamera ja nenäliinoja tai hiusharja. Harvemmin mitään ihmeempää.

 

Heis, päätin tulla tännekkin moikkaamaan!

Joulu oli ja meni vähän liian nopeaan, en päässyt edes fiilikseen mukaan, mutta minkäs teet. Ehkä näin vanhempana sitten se ei vaan ole sama enää. Nykyään joulupukin kuuman linjan joulupukki on todella läpinäkyvä (ja mielettömän creepy), kuusenkoristelu yhtä tuskaa, stressi turhaa. Paketointi on ärsyttävää ja kortteihin ei jaksa panostaa. Lahjoista ei enää innostu niin kuin ennen.
Sentään jouluruoka on yhtä pahaa kuin ennenkin.

Lahjat oli kuitenkin tosi kivoja, voisin esitellä niitä joskus sitten paremmin, mutta sain siis uuden kännykän (ekaa kertaa mun elämässä se on tältä vuosituhannelta. ihan oikeesti, ystäväni armahani voivat todistaa monien käytettyjen kännyköiden kirjon vuosien varrelta), maton, miljoonia sukkia monessa muodossa, lapaset, tunikan, seppälän lahjakortin, rahaa, aamutakin, kirjan ymsymsyms.

Nyt joulun jälkeen olen sitten säätänyt ties mitä, alet on katsastettu med elina, ja olin sitten prismassa ystäväni jorgoksen(ola) kanssa ja nyt wilmalla yötä.

Huomenna vaihtuu vuosi, ja sen kunniaksi gallup:

Mitä toivot tähän blogiin lisää?
A)Kuvia
B)Tekstiä
C)Molempia
D)Jotain muuta, mitä?

En pure kommentista, ja olisi kiva jos mahd. monet vastaisivat tähän(:

~Eeva