PIKAPOSTAUS!

kuvia on, mutta ne on kamerassa ja kamera ties missä ja minä tässä joten niitä ei ole! Tulin kirjoittelemaan tänne nyt jotain jotten olisi niin huono bloggaaja kuin oikeesti olen.. Oikeestaan onhan mulla ties mitä kirjoitettavaa enkä edes tiedä mistä alottaa!

No aloitetaan nyt vaikka viime viikonlopusta! Elikkä perjantaina mentiin Hannan kanssa Sallalle yöksi harkkojen jälkeen. Laulettiin singstarissa kaikkia ikivanhoja hittibiisejä ja voivoi ku se oli kivaa!:D Katottiin myös jotain leffaa mut nukahdin ekan puolen tunnin jälkeen niin siitä ei ole oikeen mitään sanottavaa...

 esimerkkejä lauletuista biiseistä:

 

 Lauantaina menin kuudeksi Anniinalle juhlistamaan Annan synttäreitä. Paikalla meitä oli siis vain me kolme plus Fanni, mutta illassa ei ollut mitään valittamista! Laulettiin myös singstaria niin paljon kuin sielu sietää, naurettiin talentille, tehtiin omenamössöä ja syötiin omenamössöä ja ahmittiin päälle jäätelöä. Käytiin myös hiukan ajelemassa ja moikkaamassa muuta populaa kuten _hyvin kännistä_ pinjaa ja katria, elinaa, penttilää ymym. Nähtiin siinä Sallakin. Itse me ei mitään appelsiinimehua vahvempaa juotukkaan, vaikka kukaan ei sitä kylläkään usko.

Sunnuntaiaamuna mulla oli silakkamarkkinoilla tanssinäytös ja meni vähän penkin alle. Harjotuksia oli ollut huimat yhdet ja nekin 2 viikkoa sitten. Laitetaan siihen päälle vielä väärä versio biisistä ja kylmä ulkoilma niin suh huh mikä suoritus! Loppusunnuntain olinkin sitten kaupungissa silakkamarkkinoita kiertelemässä Elinan, Sallan ja Katrin kanssa, ja sieltä suunnattiin kahville Cafe Saliin, jonne ilmaantui pian Katikin. Juoruttiin siellä sulkemisaikaan saakka ja kotona odottikin matikan kirjat!

Joo elikkä koeviikko alkaa huomenna! Voishan sitä toki mennä lukemaan, mutta noooh, kyllä mä kerkiin.

~Eeva