DAY 26 - YOUR FEARS

Okei eli monet tietää et mä olen ihan jumalaton pelkuri. Oikeesti. Jos katon kauhuleffan, siinä pitää olla joku muukin, ja mulla pitää olla joku stressilelu. Sit usein mä kiljun johonki tyynyy ja tungen pääni jonkun kaverin kainaloon ku mua pelottaa niin paljon.

Mut tällästen pelkojen lisäks, pelkään muitaki asioit. Ehkä eniten aikuistumista ja itsenäistymistä. Sitä kun joku ei olekkaa kotona ostamassa sulle ruokaa ja pesemässä sun vaatteita ja kertomassa miten uudet asiat tehdään. Tiedän, kuulostaa aika säälittävältä.

Mä haaveilen hiljaa ittekseni siitä, et lähtisin lukion jälkeen ulkomaille opiskelemaan, ehkä muuttaisin sinne. Ulkomailla olis ehkä enemmä mahdollisuuksii mun haaveammatilleni. Mut silti hirvittää, pitäiskö mun pärjätä ihan yksin siellä?

 

Heips!

Oioi kesä tulee!! Oon kuullu jo lokin huudon ja asfaltit on ihan sulia. Kevättakki on kaivettu ulos kaapista, samoin tennarit. Korvaläpät on jääneet odottamaan ens talvea. Tän takia vaihdoin siis ulkoasua, tykkäättekö?

Tänään olen käynyt kaupungilla ostamassa Reetalle synttärilahjaa, nimittäin illalla suuntaan onnittelemaan neitiä! Synttäreiden jälkeen menen Hannalle yöksi, eli luvassa on myöhäisyön pornoa (äläkysy). Mulla ei ole mitään käryä mitä laitan päälle, luultavasti jonkun hameen.

Eilen oli taas (luonnollisesti) superkiva tanssitunti! Mentiin näytöstansseja koko tunti plus lopussa lihaskuntoa ja venyttelyä. Inkkareissa mä olen kantamassa Anna-Sofiaa a.k.a tiikerinliljaa pois lavalta, ja ekalla kerralla melkeen pudotettiin se ja toisella kerralla se melkeen kaatu ku pudotettiin se alas sieltä hallitusti. Afro sujuu melko hyvin ja oon edelleen iha fiilareissa siitä! Se vaan on ihan mielettömän kiva.

Ei mulla mitään sen ihmeempää, heips!

~Eeva