Moikkamoi maailman.. Ei riitä, universumin huonoin bloggaaja ilmoittautuu!

Niiiiiiiiin paljon kaikkee on tapahtunu enkä mä oo informoinu mitään tänne että missä liikun! Eli anteeeeeeks! ):

Kävästiin tossa kääntymässä Amsterdamissa pidennetyllä viikonlopulla ihan kesän lopussa ja pakko sanoo et jos pitäis muuttaa ulkomaille ni se kaupunki ois ehdottomast yks vaihtoehdoist!

Muute kesäloma loppu ihan mukavasti, ja lukio kans alko ihan hyvin! Oon saanu uusii kavereita jo kourallisen, tutustunu pariin kaveriin hiuka paremmi ja esiintyny jo vanhempain illassaki! Ja tossa viikonloppuna oli laululeiri ja ah mikä viikonloppu<3


Elina, Katri och Pinja<3


"ETURIVIIN!" Laululeiri 2011 ei ole toist<3

Muutenki tää kesä on ollu iha mieletön ja oon tutustu iha upeisiin ihmisiin!


:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PINJA MUN SANTSI<3 Ehkä kesän paras uus tuttavuus, mahtavin santsikaveri kautta aikojen ja maailman paras läskiagentti! Se tunne kun Pinja juoksee keskeltä tartaania sun luo huutaen "EEEEEVAAAAAAAAA!!" Ja hyppää halaamaan sillai et lopult molemma makaa maas.

 

Toinen mahtituttavuus oli Roosa<3 Roosa on maailman paras aasin peräpää eikä kukaa voi viedä sen paikkaa! Roosa on myös ehkä loistavin nappe ikinä, niinkuin tosta porkkanakuvasta näkee. Roosa on niitä ihmisii kenen kanssa juostiin luudanvarrella pisin lammassaarta ja niitä ihmisii kenel voi kertoo mitä vaan noloa kun se pistää aina paremmaksi.


Aasini, Santsini ja Noorani<3


K6:sen VilleVilleGalle plus yks Eeva ottaas teinipeilikuvii yöl vessas

Loistavimmat isoset kautta aikojen!<3

"Speedot narikkaa ja trolololoololo"-kaverit <3

Normipäivä isosena

Lammassaari = saari jossa on lampaita.

"MÄ LUULIN ET SÄ TUUT KUTITTAA!"

Sukkana sisään! Henna<3

ANNA<3 Meikän glitterprinsessa, äikän tunnit on huomattavast normaalii hauskempii ku toi naine istuu vieres!

Elina&Anniina<3 Loistonaisii ja voi Anniina oli kyl ilo siihenki höpönassuun tutustuu! "HEI ÄLÄ MEEEEEE TAI VIET MULTA KAIKEEEEEENNNN!"

<3 ei tähän kuvaan voi muuta sanoo

Öiset agentit! "turvaan selustan!" Dream team<3

Voi teitä:')

No ylläripylläri kaikki uudet kaverit vissii tuli leireiltä mut mitäpä pienistä! Sitä paitsi näis kuvis ei edes ollu kaikkia ihanuuksia ketä teille haluisin esitellä mut no can do! Tänäänkin sitten olin kaupungissa parin aivan täysin uuden tuttavuuden kanssa, nimittäin Lidan ja Lauran! Eilen juteltiin ekaa kertaa kunnolla ja heti tuli kutsu kahville! Lidan kanssa ollaan ihan hengenheimolaisia ja Laurankin kanssa juttu luistaa! Loistolikkoja!

No mut joo, lukio painaa päälle, samoin kuin ikävä noita kaikkia ihanuuksia kohtaan joita teille esittelin, joten taidanpa mennä nukkumaan!

Öitää!

~Eeva