Heippa!

Eilen mä tulin mökiltä, pelkäsin Elinan kyydissä, istuin kanaalin varressa, kiertelin kojuja, näin Marttaa, petyin kun en päässyt pomppulinnaan, nauroin kuin hullu, fanitin Marieta, hajotin kännykkäni, ihastuin aina vaan enemmän, tanssin, näin ala-asteen opettajaa, petyin ex-liikan opettajaamme, halailin ihmisiä ja harhailin Elinan kanssa.

Eilen oli siis Mustan pitsin yö(Hannan versiona Mustan huoran yö). Viideltä Elina tuli hakemaan mua skootterillaan, ja olin vähän hermona, kun se oli sen eka kerta kun se kuskasi ketään. Hyvin se kumminkin sujui, vaikkakin ensin mentiin väärään paikkaan:D Kun meidän piti mennä katsomaan Marien tanssiesitystä klo 19 niin ajateltiin että mennään sitten ajoissa! Marie oli sanonut että se oli kauppatorilla, ja kun Elina kysyi että kauppiksella vai? niin minä vaan siinä sitten nyökyttelin, vaikka Elina tietty tarkoitti Raumasalia, siis kauppista:D No tultiin sitten sinne ja mä olen vaan että: ? Lähdettiin siis sitten kaupunkiin päin, ja jätettiin musiikkiopiston parkkipaikalle, ennen sitä meinattiin kaatua yhdellä toisella parkkipaikalla:D Mutta naarmuitta selvittiin, eli hyvin meni! No, mentiin sitten kiertelemään kaiken maailman kojuja mitä siellä oli, ja yllättäen mentiin niiden jälkeen valintataloon sipsiostoksille:D

Mentiin istumaan kanaalin varteen lätisemään ja mun tapauksessa ihastelemaan sorsia:D(Ne oli YLISÖPÖJÄ) Kassu tuli ihmettelemään että mitä me tehdään ja onko meillä kivaa, ja olihan meillä:D Puol seitsemältä lähdettiin torille etsimään paikkaa jossa Marie esiintyisi. Sekin löytyi, ja sillä hetkellä siinä esiintyi joku lasten bändi joka viihdytti lapsia jollain laululeikeillä. Tässä välissä kännykkäni hajosi. Yritin laittaa Marielle viestiä että ollaanko me varmasti oikeassa paikassa, mutta näyttö meni paskaksi, vaikken edes tehnyt mitään): No, se oli kuitenkin oikea paikka, ja tanssiesitys meni hyvin(: Siellä tavattiin sitten muitakin tuttuja mm. Martta, mitä on ollut ihan superikävä!

Lähdettiin sieltä hihhuloimaan taas kojuja kattelemaan, ja jossain vaiheessa sanoin heipat Martalle, ja aloin liikkua sitten Elinan, Hannan, Konstan, Olan ja Marian kanssa. Istuttiin aika kauan kirkon vieressä kanaalin rannassa ja höpistiin, ja sen jälkeen kymmeneltä mentiin katsomaan meidän luokan Vilhon bändiä Relaxia, mikä on hei NIIN MUST SEE! Siellä huomattiin että hei! Täällä saa tanssia! Kun siinä oli tanssilava missä vähän vanhempaa porukkaa joras, niin mekin tietty mentiin! Maria oli tässä vaiheessa lähtenyt kotiin, ja Konsta häpes meitä(: Täällä nähtiin myös meidän ala-asteen opettaja.

Tän jälkeen nähtiin torilla Heini, meidän entinen liikunnan opettaja, joka kertoi, että ei jääkään opettamaan meidän luokkaa. Heini on siis ollut sijainen pari vuotta, ja nyt oikea opettaja olisi tulossa takaisin, mutta Heinin piti jäädä meidän luokalle ja yhdelle toiselle luokalle. Nyt Heini kuitenkin kertoi, että se on saanut muualta vakituisen työpaikan, ja me tytöt siinä sitten saatiin kauhee kohtaus tietenkin. Juteltiin varmaan puolituntia ja oltiin ihan kirjaimellisesti itkun partaalla(tai mä ainakin) siitä että se lähtee. Kävi kuitenkin ilmi, että mun ja äidin zumbaohjaaja tulee meidän liikan opeksi, niin se auttoi vähän, kun tämä on nimittäin ihan sairaan kiva! Mutta silti, me murruttiin Heinin kertoessa meille tästä asiasta): Mut joo. Tän jälkeen mentiin TAAS kirkon viereen kanaalin varteen, ja näpsittiin kuvia ja naurettiin Konstan istuma-asennolle. Sitten lähdettiin Elinan kanssa etsimään sitä sen skotua, ja siinä meni jonkun aikaa, kun koitettiin koko ajan kierrellä kännistä väkijoukkoa. Kotona oltiin n. puolen yön aikaan. Niin joo, ja pelkäsin koko matkan kun tultiin kotiin että se skotu räjähtää, mutta se pamaukset olikin ilotulitteita:D

Tänää Hansun kaaaaa(:

~Eeva