Heips(:

Nyt on sitten mennyt täysin pelkkää ketutusta täynnä oleva viikko! Yay!

Tuntuu ku oisin jotenki epäonnistunu jossai, et mun pitäis korvata se jollain. Tuntuu koko ajan vaan ihan tyhjältä, yritän väittää et mul on nälkä, syön jotai mut se olo jää silti. Eilenkin tein kaikki läksyt mitä oli tullut, silti tuntui kuin olisi tehnyt liian vähän. Sitä ennen olin himosiivonnut oman huoneeni, ja sitä ennen korisohvan omista kamoista, sitä ennen keittiössä puhdistin perusteellisesti tiskipöydän ja -altaan. Ja ennen jazzia olin VAPAAEHTOISESTI venytellyt ja tyhjentänyt että täyttänyt tiskikoneen. Ja silti tuntuu tyhjältä. Koulus tuntuu ku tyyliin vuotais kaulavaltimost kuivii, ja porukka kävelee vaa ohi ja puhuu matikan läksyist. Eli siis tuntuu ku kukaa ei huomais et oon nii väsyny kaikkeen. Mikä hemmetti mulla nyt on vinossa?

MAHDOLLISUUDET MIKÄ ON PIELESSÄ:

Syysmasennus: Yleinen syksyllä, kesä on ohi, koulukiireet painaa. On kylmä, nenä tukossa, aivastelee ja kurkku kipeä. Koulussa alkaa tulla kokeita, et tajua mistään mitään, ja alkaa masentaa. Yleensä ohi viim. ensilumen tultua.

Alkava masennus: "Ihminen voi sanoa olevansa masentunut, kun on alakuloinen. Masennus sairautena eli depressio on eri asia. Depressio on yleinen ja edelleen alidiagnosoitu sairaus. Lähes jokaisella on jossain vaiheessa vaikeisiin elämäntilanteisiin liittyviä ohimeneviä mielialan laskun tai surun tunteita, mutta suurimmalla osalla tilanne ei pahene masennukseksi. Siinäkin tapauksessa, että masennus puhkeaa, se jää usein toteamatta. Vakavimmillaan masennus voi johtaa itsemurhaan. Masennus lisää myös fyysisen sairastuvuuden riskiä. Kliinisestä masennuksesta kärsivän ihmisen riski saada esimerkiksi sepelvaltimotauti on muuhun väestöön verrattuna jopa 2–3-kertainen. ja ajankohtaisen masennuksen katsotaan olevan esimerkiksi korkean kolesterolin veroinen riskitekijä ajatellen sydäninfarkteja." (www.wikipedia.fi)

Normaali angstaus: Kaikki tuntuu kaatuvan päälle, ei haluaisi tehdä mitään, eikä puhua mitään. Yleensä ohimenevää.

Joo, varmaa kaikkie noide sekotus...

Missy Higgins - Dancing dirt into the snow

Alone you find yourself just hanging, and to fill the hole you cling to all that seems, to hide the little girl that crying, underneath the rage that you let others see.

kertosäe:
'Cause you're dancing dirt into the snow
while others look at you on show.
You're dancing dirt into the snow
while all around you people grow
And watch you bleed.
And watch you bleed.

So now you look at me, eyes wooden.
An anchor through your head; crimson for disguise.
An opal for a wound you carry, heavy lights of pleading someone look at me.

kertosäe

The more you push through broken glass, the thicker it becomes.
And the more you turn on broken worlds, the sooner you will need.
The more you push through broken glass, the thicker it becomes.
And the more you turn on broken worlds, the sooner you will need...
A gun.

'Cause you're dancing dirt into the snow
while others look at you on show.
You're dancing dirt into the snow
while all around you people grow.