Moikka!

Tänään jo aamu alkoi koulussa jännittävästi. Reetta on kipeä, ja kuuluu luokan sählyjoukkueeseen, joka on selvinnyt finaaliin. Siis meidän koulun kasiluokkien sählyturnaushommasysteemikarvanoppajuttu. Paniikki, tarvitaan joku paikkaamaan. Mä tietty sitten suostun jonkun ihmeen kautta. Kaksi ekaa tuntia kemiaa, ja mulle selviää mitä EN saa tehdä pelatessa:

  • ottaa haarovälistä
  • löydä
  • potkia
  • töniä
  • raapia
  • purra
  • tai mitään väkivaltaista
  • nostaa mailaa polven yläpuolelle

Harmi, mites se peli nyt voitetaan?

No, päivän jännitän sitä, ja lähden kotsasta aikaisin(luvalla) hakemaan liikkavaatteita sitä peliä varten. Kauheella kiireellä poljen sitten kotiin, ja melkein heti takaisin koululle. Vaihdan kamppeet ja saliin. Jäätävä jännitys. Finaali! Pelattiin C-luokkaa vastaan, monet ol varmoi et me hävitää. Me ajateltii vaa et voittamine ei oo mahdotonta. Peli alko, ja C-luokka tykitti maaleja ihan täysillä, oltii pahasti häviöllä. Tappio toisensa jälkeen. Mut sitten, viiminen minuutti, meidän luokan Kassu(maalissa) tekee jotain, mikä saa häviäjät riehakkaiksi.

Jätkä heitti hanskat tiskiin, ja hakkasi sitten tyylikkäästi C-luokan Jonnen. Olin sillon vaihdossa ja Tilda oli siinä mun vieressä, ja revettiin IHAN PIKKUSEN. Sinänsä joo, tosi sairasta, tiedän. Meidänhän pitäisi olla että "OMMAGE KASILUOKKALAINEN ALOTTI NYRKKI TAPPELUN IIIIIKK!!" mut siis, oikeesti:

SE

OLI

NIIN

SIISTII

!!!!

Eli joo, pitäkää vaan sairaana, mut jos olisitte nähny ymmärtäisitte. Pukkarissa sitten likat halas Kassuu, oltii nii liekessä. No, se ol vähä hämillää:D

Pari blogimerkintää teinikakkosest:

MEIKÄ:

RISPEKTIT KASSUL!!
Paras tapa hävit ikin!
:D

TILDA:

VOI JUMALAUTA OL HAUSKAA
me hävittii ceel 0-9 :DDD:D:DDDDD ups
mut eeeei elämä jotku kävi vähä ylikierroksil
VIKA MINUUTTI: kassul kiehahtaa ja se hyökkäs jonnee päi ja alko hakkaa sitä:D:DDDDD enkä ees meinanunnu tukehtuu siin vaihees
kassu oot mun idoli

HANNA:

0-9! :DDD

TURPIIN TULI, MUT IHA VITU SAMA! MEIL OLI IHA SAAMARIN KIVAA!

Oltii Tilsu, Eevan ja Olan kans poikien pukkaris, niil ol gangpang menossa siel:)

Kassu on meijän idoli!

Ja en lyönyt keneltäkään mailaa kädestä....

8G<!3

Paras tappio ikinä!

 

Että joo, mukava päivä(:(:(:

Ja huomenna Hannalle yöksi, pakotan sen sitten siihen että katotaan Sex and the cityn, siis sen leffan. Oon koukuttunu(:

 

So long, nähään taas!

~Eeva