Päiviä!

Tänäänpäs oli jännä päivä.

6.00 kello soi ja ilmeisimmin sammutin sen tietämättäni

6.55 äiti tulee kysymään missä kuumemittari on että voisin mitata kuumeen. Lupaan hakea sen ja totean että voihan vittu mun piti herätä tunti sitten. Mittaan kuumeen, ei kuumetta, äiti päästää kouluun.

7.00 Menen suihkuun

7.05 Tulen suihkusta ja puen, meikkaan pikkupikku peilissä ja meikit menee päin vittua.

7.15 Menen vessaan harjaamaan hiuksia ja äiti kuivaa niitä.

7.25 Pakkaan repun ja alan pukea päällysvaatteita.

7.30 Lähden ovesta ulos ja poljen ÄIDIN pyörällä kouluun. Matkalla Maria saa mut kiinni, Elina P on vielä kipeä.

8.00 Alkaa matikan tunti, alan pikku hiljaa tajutakin jotain. Älkää huoliko, en paljoa.

9.00 Alkaa enkun tunti, jota ennen teen läksyjä himo nopeasti, viimeistelen tunnin alussa aamunavauksen aikana. Oppilaat ovat raivon partaalla, tunti oli todella tylsä.

9.55 Alkaa ulkovälkkä, etsimme Marian kanssa ensin Martan, sitten Wilman, jolle soitan ja saan selville tämän olevan kipeä. Damn.

10.00 Alkaa kemian tunti, en tajunnut vittuakaan, pitää todellaki tsempata. Revettiin tunnilla Markkua(opettaja) joka selitti miten kaikkien pitäisi tehdä omat lämpötila yksikkönsä vai mitä ne on. "Se oliski aika kiva kun kattois ulos: jaha, ulkon o viissataakakskyt ala-juuselaa" Mä ja Hanna revettii pahimmin, ja sanoinpas sille et siin tapaukses en menis ulos kuukauteen.

11.00 Alkaa äikän tunti joka on ATK luokassa, kirjoitetaan leffa arvosteluja. Muut teki leffasta jonka ne oli eilen kattomassa, kielletty hedelmä. Mä sain tehdä jostain muusta, otin 8 päivää ensi-iltaan. Perttula sano et se oli loistava! *omahyväinen hymy*

11.15 Ruokailu, ruokana sitruunakalaa, söin kaiken mitä lautaselle sai, oli nälkä.

12.00 Piti olla LV vartti, mutta eipäs ollutkaan, suoraan terveystiedon luokan eteen. Luokassa vaihdoin Eetun kanssa paikkaa ja pääsin Heddan viereen, tsajajajajajaiii!!

13.00 Alkoi kotsan tunti, luokka oli aika tyhjä. Osa oli katsomassa vuorostaan sitä leffaa, osa lintsas jne. Tunti oli ihan jees, joskin meinasin räjähtää aika vitun monta kertaa. Onneks sain säilöö paprikoit ja pilkkoo niit nii rajust ku halusin(:

15.00 Päästiin kotiin, ah<3

 

Nyt kotona sitten kävi ilmi että mepäs mennäänkin mökille venetsialaisiks! Vittu jee! Olin suunnitellu et keksin jonku kaverin ja pidän hauskaa! Mut ei sitte saatana! No, Wilma sano et ne varmaa tulee käymään siel, niitte mökki o iha lähel. Pelastus. Kuitenki, kyrpii ku oikeesti haluisin ol iha mantereel, enkä missää hemmetin saares mis ainoo elämä o paskovat linnut ja äiti jonka lempipuuhat o pakonomane siivoomine ja sit auringonotto tissit paljaan. Ah! Toivottavast edes vedet olis lämpimii, lillun sen meritähden kans koko päivän. Mut jos ei oo... Mökkiin, sohvalle, lukemaan, mässäämään, angstaamaan. Loistavaa.

Ja sitte, perskule, merkkivaatteet tekee ihmisestä NIIN SAATANAN JÄRKYTTÄVÄN RASITTAVAN et huhhuh! Oikeesti miettikää ny, porukka ostaa jonkun wescin hupparin, ou mai kaad, hirveen hieno! On ne ihan hienoi ja näin, mut tarviiko laittaa kaikki nettigalleriat täytee kuvii jois jokases on se päällä! Kyl mä ymmärrän jos ny oot ihan vitun kauan halunnu semmost paitaa, ja nyt vihdoin ja viimein saat sen, sit laitat kuvan mis sul on se päällä, kerrot kuval et oot ilone et sait sen paidan. Mut sit ku sun kaappis pullottaa kaikkii mahdollisii merkkivaatteit, mitä leveilemist siin oikeestaa enää ees on! Henkilökohtasest ny sanon, mun mielest lacosten vaatteet on oikeesti aika järkyttävii, wesc ny on ees iha siistin näköne! No sitte se Paul frank mitä puolelt maapalloo löytyy, saamari, APINA PERKELE APINA!! Liimatkaa pinkkiin t-paitaan murrosikäsen pojan kuva ni saatte halvemmal.

Tää kuulostaa lähinnä katkeran varhaisteinin angsti vuodatukselt, mut myöntäkää, ku ihmine jonka jokane vaatekappale o maksanu maltait ja mansikoit, se ihmine o aika pilal.

Ja ei hei aina tarvii saada sitä kalleinta ja hienointa vaatetta ja esinettä! Halvallaki voi tehd löytöi!

Herran jumala!

~Merkkivaatekammoinen Eeva