Kello kakskytyli kahdentoista tervehdys!

Päätin siis jälleen viihdyttää rakkaita ihania lukijoitani uudella postauksella! Ja lukijathan koostuvat Olasta ja Hannasta... Jos täällä hilluu muitakin niin kertokaa jooko ihmeessä, saan vähän kartoitettua tilannetta:D Mutta hei, kunniat teille, kävijälaskuri näyttää jo yli tuhatta käyntiä! *Leija!

Mulle on tullut joku pakkomielle kynsistä, mulla ei pysy yhdet samanlaiset edes viikkoa!


Nää on ollut mun suosikit tähän asti, mut kuvassa kyllä näyttävät vähän sotkuisilta, kun sitä glitterjuttua oli joka paikassa. Se kyllä lähti ihan yön aikana, että myöhemmin ne oli paremman näköiset:D Ja niinkuin Marie(tai Kopsu) sanoi heti maanantaiaamulla N&E tunnilla: "Jottai viis litraa lakkaa näissäki!" eli joo, lakkaa kului:D

Mun tulevan huoneen maalaus on nyt sitten aloitettu, oon ihan innoissani!

Tuolle yhdelle tyhjälle seinälle tulee tapettia, josta ei siis ole kunnon kuvaa, ja zoomasin sitten kauniisti tuosta kuvasta tälläisen pikselipaskan(:

Eli tommoinen tapetti:D Nyt viikonloppuna huone maalataan vielä kertaalleen, sitten päästään kai käsiksi tapettiin(8

Mulla on tänään semmoinen olo että haluaisin olla Hannan kanssa, eli varo vaan Hanna, soitan jossain välissä:D Sitten mun päässä kehtaa kehkeytyä ajatus että yritän jälleen päästä yökyläilemään, viime viikonloppuna kun se meni plörinäksi. Ja kaikki muuten käväisee Hannan blogissa!

No nyt kun mainostamaan ruvettiin niin käykää Olankin blogissa!:D

Noniin, jospa se mainostus riitti.

Ajattelin että voisin tässä nyt vaikka esitellä lempibiisejäni ja elokuviani ja kirjojani ja nettisivujani ja niin edelleen(:

BIISIT:

Totesin että tämä taitaa olla lempibiisini viime kesänä, kun kuuntelin levyjä ihan fiilareissa ennen keikkaa. Ja auta armias miten mahtava se on livenä! Ihan uskomaton! En tajua miten joku voisi olla tykkäämättä tästä, siis livevetona. Ei tässä ole oikeastaan mitään "syvällistä sanomaa", ainakaan siis mulle, vaan yksinkertaisesti biisi siitä, miten mennään festareille ja on kivaa. Ihan loistava!

Tää on näitä disneyn elokuvien biisien riemuvoittoja, varsinkin suomeksi("Nollasta pollaan")! Tässä on ihan loistava meninki, tässä on melkein pakko laulaa mukana! Ja sanat on niin nerokkaat, laulu saa lisää merkitystä kun kuuntelee ne. Mutta ilmankin se on loistava, mukavasti sillä rajalla että onko koko juttu ihan psyko vai loistava:D

Mikä parhain aloitus disneyn parhaimmalle elokuvalle. Kylmät väreet menee aina kun leffa alkaa, hrr! Ihan loistava!!

Yhtenä angstisena päivänä tämän sitten youtubesta löysin, ja turha varmaan mainitakaan, että kuuntelin sen noin 100 kertaa putkeen. Eikä se alkanut tylsistyttää. Aivan ihana, ei voi muuta sanoa.

"Rakastan sinua, siinä kaikki. Pitääkö se todistaa tuhansilla sanoilla?"
ELOKUVAT

Aivan ihana aivan ihana aivan ihana. En kyllästy koskaan! Kasvutarina pikkutytöstä joka kuvitteli voivansa olla aikuinen, ja aikuisesta, joka kuvitteli voivansa olla lapsi.

Paras suomalainen elokuva. Ihan ylivoimaisesti. Kala.

Ihan loistava mahtava upea kaunis! Ensimmäistä kertaa olin elokuvissa enkä katsonut kelloa kertaakaan. Ja siis leffahan on ihan vitun pitkä! Aivan upea!

Disneyn paras elokuva. Ihan ykkönen. Can you feel the love tonight on voittanu oscarinki. Et sillee. Iha loistava.

Huumorikukoistaa, ja leffa vangitsee sohvan ääreen. "Hä, sammuko mun fleda?" ~Hades

Tarina ystävyydestä, johon ei kyllästy koskaan. Ihan mahtava<3

KIRJAT:

Tähän sarjaan yksinkertaisesti koukuttuu. Lukekaa niin ymmärrätte(:

NETTISIVUT:
ii2 no, siihen koukuttuu.
Are you feeling fashionable? vaikka en muoti-ihmisiä olekaan(:

 

No semmosia, moimoi!