Moro!

Olipas jännittävä päivä.

Ensin herään klo 6, mutten jaksa nousta, kun mennään kymmeneksi. Kello herättää sitten seitsemältä, ja silloinkin tekee tiukkaa mutta riuhdon itteni ylös. Vedän wnb aamupalan(muffinseja ja banaanin) ja katon nauhalta X-factorin. Sitten meikki ja hiukset jne. Vähän yli puol kymmene lähden polkemaan kouluun, ja toteen et polkemine o lähes mahdotont ku pyörätiel o jäätyn semmoseks möykkyseks ja rososeks, ja mun pyörä kieltäytyy liikkumast eteenpäi sillo. Tai silt se tuntuu!

Ku pääsen kouluun, meillä on ekana äikkää. Ensin opettaja selittää jostain ihmevihkouutisluokkajutusta, mikä on totally perseestä. Eli on vihko johon jokanen tekee jonku viikon aikana sitte "viikkokatsauksen" uutisistä viikolla, ja ne uutisetki ol jotenki määritelty et mitä ne saa olla. Vittu jee. Mut kivempi homma on sitte se että aletaan kirjoittamaan, tällä kertaa ei mitään tarinoita. Eli jotain mielipiteitä ja semmosii outoi ja sillee:D Media on aiheena, semmosest monisteest täytyy valit sit se tarkempi aihe. Mä kirjotan varmaan julkisuude henkilöide vastuusta, siis ku jos ne o jonku esikuvii.

Nyt sitten oli ruoka, perunaa ja lihapullaa, JES! Nomnomnom sanoo puolet koulusta ja mussuttaa pullansa. Päläteltii siinä ja sitten mentiin bilsan luokan eteen.

Bilsan tunnilla vaihdetaan paikat EIIIIIIIIIII! Istuin Elinan vieressä ja no se nyt on paras paikka ikinä milloinkaan. Pääsin Laurin viereen takariviin josta en nää Patun kuupan takaa mitään. -.- Katottiin joku Volga video, ja kuulemma ensiviikolla JANI TOIVOLA TULEE PITÄMÄÄN MEILLE JONKUN TUNNIN! Vähä kiva!

Sen jälkeen on liikkaa, tyttöjen ja poikien tanssia, WOHOO! Mulla oli joku energiapurkauma sitten pukkarissa, mutta tunnin jälkeen makoilin lattialla. Tanssittiin valssia ja jotain ysien rock juttua. Evotin siinä rockissa, mut kyl sekin sitte rupes sujumaan(:

Päästiin kotiin, ja kotona katson Charlien enkelit. Hyvä oli! Ja sitten dataillaan(:

~Eeva