Eeva ja Elina

Oltiin Elinan kanssa Marialla yötä(jonka hiuksia näkyy tossa vasemmalla) ja oli melko villi meno. Tää oli seiskalta, ja muistan et oli ihan mielettömän kivaa. Yritettiin pelata monopolia, pieleen meni. Tykkään tästä kuvasta koska en ole ihan psykopaatin näköinen, ja se näyttää tavallaan mitä ns. kulissien takana tapahtuu. (=ruualla saa leikkiä kun äiti ei näe)


Eeva ja Maria

Tää kuva on otettu fysiikanluokasta viime vappuna. Teemana oli että piti pukeutua värikkäästi, ja tietty meidän luokalta puolella on sitten kaiken maailman väriä päässä ja serpentiiniä lattiat täys. Tykkään kuvasta koska Maria hymyilee kerrankin ihan kunnolla kuvassa ja näyttää sen iloisen puolen, mikä on yleensä Mariasta otetuissa kuvissa piilossa. Pitäis toitottaa sitä useemmin miten paljon mä tästä tytöstä välitän, ja miten mahtava ihminen se on.


Eeva, Reetta, Ola

Kuva otettu Hannan rippijuhlista viime kesänä. Tää on jotenkin kesänen ja sulonen, ja tykkään siks tästä ihan hirveesti. Ola ja Reetta onki ehkä samassa huoneessa yhtä kuin täystuho, mutta mitä pienistä, kun on ne silti sen verran mahtavii.
Tätä kuvaa koitettiin ottaa jonkun aikaa, mulla on koneella jokunen niitä failanneita:D


Eeva ja Hanna

Kuva samasta tilaisuudesta kuin edellinen. Tällee lyhyesti toi päivä oli ihan mahtava, ja niin on Hannakin. Se on sellanen kuuntelija ja "kaikkien" kaveri. Hannalla on maailman paras nauru, ja onneks sitä kuulee tosi usein kun Hannan saa nauramaan lähestulkoon vaan sanomalla jotain tyyliin "mie oon manneeeee" ja se on ihan mahtavaa(: Hanna ei oo helppo ihmine, ja pakko myöntää et välil meinaa repii hiukset päästä kun sen suhtautuminen johonkin asiaan on kovin hannamainen, mut kyl se silti on sen kaiken arvonen. Sanon tän nyt yli kymmenen vuoden kokemuksella(:



Eeva ja Wilma

Tää on otettu vähän ennen kesälomaa kaupungista, kun leikittiin turisteja ja kuvattiin itseämme. Oli varmaan pirun hieno näky kun kiipeillään jossain patsaassa ja posetetaan. Tää oli´myös päivä kun katottiin west side story ja syötiin litran jäätelöpaketti puoliks kerralla. Eli näin meillä. P.S. west side story oli nii tylsä et ei oltais selvitty ilman sitä puolen litran jäätelökimpalees ollut sokerii.


Eeva ja Hanna

Tää on otettu rakkaan ala-asteemme pihalta, ja tää oli se päivä kun joku mies soitti Hannalle ja kysy et onks sen hieroja tänään. Väärään numeroon soittanut miesparka oli varmaan ymmällään kun Hanna hajoo ihan täysil. Menee noin kymmenen minuuttia ennen kuin se saa sanottua mitä se nauraa:D


Eeva ja Elina(P.S. Elina on täs kuvas jo kuudennel kuul)

Tää oli ilta kun Elina tuli meille yöks ja extemporee katottiin kummatkin muumiot putkeen ja (tulee varmaa yllärinä) kuolattiin Brendan Fraseria. Kyl me varmaan jotain muutakin tehtiin, mut lähinnä kumminkin tuijotettiin leffoja:D


Eeva, Maria ja Marie

Kasin tanssiaisten jälkeen otettu kun ooteltiin kaikki kyytiä kotiin. Kuva on keväinen ja söpöstelevä(näytän mursulta, ignooratkaa), ja siin on NÄÄÄIN ihania ihmisiä, niin tykkään tästä. Marie on ihan höpö ja Mariakin on ihan höpö.


Eeva ja Marie

Tää oli viime kesältä tämmöinen chillailu päivä otanlahdessa, ja ihan sairaan kiva päivä! Mitä kaikkee kämmiä kävikään mut kyl siin hiekast tehtii kuitenki hienoi taideteoksii ja puheltii mukavii, ja oioi oli kivaa(: Marie on muutenki niin ihana et se tarvis oman postauksen et kaik mitä tahtoisin sanoo tulis selväks!


Eeva, Hedda, Hanna ja Konsta jota näkyy vaan vähän vasemmalla

Tää on seiskan jälkeen kesäloman alusta Tildan mökiltä, missä oli ihan superkivaa. Yöl ol pakkast ja pojat nukku teltas ja linnut häiritti mua ja Elinaa. Äh siel vaa oli nii kivaa ettei voi oikee selittääkää!

http://www.youtube.com/watch?v=sZFB3aGCS00

~Eeva