Uu ii u a aa tingtäng walawala bingbäng
(=Uh eah uh ah ah ting tang walla walla bing bang)

Eilen, oli koulussa täyttä tuskaa. Tiistai on lukkarin rankin päivä. Kuitenkin eilen sitten koulun jälkeen oli tosi kivaa! Tein läksyjä, ja sain Maikun seuraksi. Sain kuin sainkin ne kunnialla tehtyä, ja sitten säädettiin jotain. Viimeiseksi Maikku makas kylppärin lattial ja yritti leikkii sammakkoa. Ei enää jätskiä sille.
 No sitten lähdin Marien ja Oskarin kanssa kattomaan Sisko tahtoisin jäädä. Oskari ajo puolet matkasta meidän kanssa pyörätiellä mopollaan, häpesin sitä. Elokuvateatterissa Oskari häpes mua ja Mariee:D No leffa oli kumminkin tosi hyvä! Oskari joutu lähtemään aikasemmin, niin se ei nähny sitä loppuun, ja talutettii samaa matkaa sitte Marien kanssa. Juteltii aika syvällisii, ja ilmotan nyt tässä että.. Noo, tämä kuvaa sitä kaikkea:

<3

Tänään oli koulussa ihan perus. Kuitenkin saavutin kiehumispisteen vuoden ekalla kotsantunnilla. Meidän piti mennä keräämään karviaisia, mutta koska oltiin viiminen ryhmä joka menisi ja niitä ei enää ole, me mennään mustikkaan, niinku seiskalla. Oli tuskaa katsoa kun valkoiset converset tuhoutuvat ihmisten jaloissa. Munki niihi sinisiin consuihi tuli sellainen mukava tahra siihen KANKAASEEN joka tietty ei ikinä lähde. Voi hurraa. No kumminki. Kun tulin kotii, menin meidän karviaispuskan vieree ja söin niitä, kun en kerran kotsassa niitä saanut. Sitten Elinalle viesti että "OON KOTONA NYT!" ja se vastaa et tulee meille pian. Kun se tuli, lähdettiin TET-paikan hakuun(:

Mentiin syviksen tarhaan, missä mä olin pienenä, se on ihan meidän talon vieressä. Elina huomaa matkalla että sil on kiroileva siilipaita missä lukee jotai et oli paska päivä yms. Todettii et taidetaa tehd hyvä vaikutus. No, kaik men hyvi ja saatii paikka ilman ongelmia. Ollaan nyt ilmeisesti 3-5 vuotiaiden kanssa. Häivyttiin takas meille ja suunnitelmien mukaa katottii Muumio ja kuolattiin Brendan Fraseria. Naurettiin totta kai koko ajan ku se on nii härö:D Sitte saatii überhieno idea ja mentiin fin-tv.comiin kattomaan barbie tähkäpää<3:D Naurettii sitäkin sillee et hyvä ku kuultii mitä ne puhu:D Ja no sitten tietty barbiesivuille pelaamaan, ja siinä kohtaa alko viirottamaan ihan kunnolla. Ruotsin tunnilla oli lähteny tää juttu ruotsalaisesta räpistä, niin että voitte odottaa pian McEeva&lil'Elina-The beginnin' albumia:D otettii oikee kansikuvii siihe, mut niitä ei taideta julkaista ainakaan täällä... :D Mut tosiaan, totaaliviirotus, ja Elina sabotoi mun mesekeskusteluja ja räplää näppäimiä sammuttaen lopulta koko koneen. Ohho!:D

Huomenna kymmeneksi, luojan kiitos.

~Eeva