Jau!

Torstaina oli siis ne wnb halloween bileet, ja oli oikkee mahtavaa!! Katottiin Manaaja, ja suurin osa ajast vaa räkätettii ku siin ol aika koomisii kohtii:D Mut oikeesti, se oli tavallaa aika hermostuttava leffa, jotenki jäi hirvittämään, vaik ei se kuitenkaa pelottava ollu. No sen jälkeen sit säädettiin vaikka mitä ja juteltiin henkevii.

Olin aika värikäs tapaus... :D

Nyt oltii pe-su helsingissä. Perjantaina käytiin kirja-ruoka-musiikkimessuilla, ja yllättäen kassit täynnä kirjoja ja jotain pastaa:D Oli ihan mukavaa, mut jalat huusi kyl hallelujaa ku oli kävelly koko päivän. Illal mentiin äidin siskon ja sen miehen kanssa syömään.
Lauantaina käytiin Annan ja äidin kanssa sellasessa kynsihoidossa, ja tykkään ainakin omistani(: Sen jälkeen oli yleistä shoppailua, ja sain mm. farkut ja paidan tanssiin. Illalla mentiin kattomaan teatteriin se Wicked ja oi luoja se oli ihan mahtava! Rakastuin siihen ihan täysin! Elphaban näyttelijä laulo ihan uskomattomasti ja kaikki biisit nosti kananlihalle! Paras musikaali mitä oon ikinä nähnyt, oikeen harmitti ku se loppu. Todellakin sen haluis nähdä uudestaan, mut harmi vaan sitä ei taida saada DVD:lle... :D
Sunnuntaina käytiin aamupäivällä päivälehden museossa katsomassa se muuminäyttely ja tykkäsin siitä kovasti! Tuli ihan lapsuus mieleen... :DD No sen jälkeen lähdettiin sitten kotia kohti ja täällä ollaan:)

Eipä muuta, heips!

~Eeva