Heips!

Nyt pääsin ihan kotiin kirjottelemaan!

Wilma tuli meille koulun jälkeen, tehtiin pizzaa, jonka täytteet oli hiukan omaperäisiä kun aineita ei oikein ollut. Elikkä, Eevan ja Wilman pizza:

Taikina:

2dl vettä

½tl suolaa

Hiivaa

2rkl öljyä

jauhoja

Täyte:

tonnikalaa

tomaattipyrettä

taco sauce mild

kalkkunaleike(snellman?) suikaleina

pikku tomaatteja suikaleina

ananasta(vaan toiselle puolelle, mä en tykkää:D)

juustoraastetta

oreganoa

paprikajauhetta

paahdettua sipulia

chilimaustetta

basilikaa

 

Eli semmonen pizza. JA SE OLI HYVÄÄ!

Sitten oltiin Wilmalta haettu pari leffaa, Heinähattu ja Vilttitossu, tuplatreffit pariisissa, kaksoishaaste ja BRATZ TÄHTIÄ JA TYYLIÄ<3<3<3<3 Heinähattu ja Vilttitossu ol ainoo mitä ei otettu läpällä. Se on meinaan oikeesti hyvä leffa.

Jotenki samastun tällä hetkellä Heinähattuun. Siis sehän on aina ollut semmonen kiltti ja ihana, kun taas Vilttitossu ei niinkään. Ja nyt hän alkaa saada tarpeekseen ja alkaa kapinoida, ja kaikki menee sekaisin. Siis mulla on jo jonkun aikaa ollut just sellanen olo! Siis siinä kun niillä on se juoksukisa, ja Vilttitossu fuskaa ja sen silti annetaan voittaa, eikä äiti ymmärrä miksi Heinähattu on vihainen ja tiuskii tälle että lopeta jo olet ihan naurettava. Mutta kyllähän Heinähatulla on oikeus olla vihainen! Se unelmoi jo edellisenä iltana, että saisi kerrankin voittaa Vilttitossun, onhan Heinähattu aina antanut pikkusiskon voittaa! Mutta kuitenkin Vilttitossu oikaisee kentän poikki, ja kamppaa Heinähatun. Sitten vielä vanhemmat antavat Vilttitossun mennä ohi, ja vaikka Heinähattu kuinka kirii, hän jää ehkä sekunnin murto-osan jälkeen. Ja kaikki tietty taputtavat Vilttitossulle ja äiti ei anna hiukkaakaan myötätuntoa 7-vuotiaalle tytölleen, joka selvästi on vihainen ja katkera. Sitten kun koko lössi menee Alibulleneille juomaan mansikkaboolia, Vilttitossu ottaa Heinähatun "olympiasoihdun" ja alkaa juosta sen kanssa ympäri pihaa sanoen ettei sen kuulu olla Heinähatulla kun ei hän voittanut. Heinähattu suuttuu ja lähtee Vilttitossun perään, ja he alkavat riidellä soihdusta puskien suojassa, joten vanhemmat eivät nää mitä tapahtui. Vilttitossu huutaa että Heinähattu lyö, vaikkei tämä tee muuta kuin riuhdo soihtua Vilttitossulta. Lopulta Vilttitossu kaatuu selälleen ja vanhemmat ryntäävät tämän luo ja ovat jo viemässä tätä sairaalaan, vaikka Heinähattukin vallan hyvin tietää että pikkusisko teeskentelee. Kuitenkin heti kuuluu huuto: Ei sairaalaan! Sitten pikkusiskoa kohdellaan kuin viimeisiään vetävää ja tälle viedään herkkuja ja ollaan kuin Heinähattu olisi vain pikkuinen joku jossain joka voi ostaa jäätelöä "potilaalle". Ei mikään ihme että Heinähattu ei enää halua puhua.

Ja ne vanhemmathan on aika kauheita. Äiti ainakin yritti olla ihana ja kiva äiti, mutta isä homehtui peruna tutkimuksen parissa. Niinkuin tuolla otsikossa sanotaan, ne eivät ymmärrä kaikkea.

Vilttitossu:Missä sä olit?!

Heinähattu:Alakerrassa

Vilttitossu:Mitä varte?

Heinähattu:Mä halusin kysyä isältä ja äidiltä että hoitaako ne sua sitten ku mä meen kouluun

Vilttitossu:No mitä ne sano?

Heinähattu:Ne käski mun mennä takas nukkuu

 

Eli tohon ne olisivat sanoa että totta kai, mutta tättädädää, mees nukkumaan!

Jos joku nyt tajusi miltä musta tuntuu, epäreilulta, enkä tiiä miksi, mutta siltä tuntuu.

Eipä muuta, heippa(:

~Eeva, Heinähattu